Micutul.ro, magazinul copiilor fericiti!

/ / Modificat: 2012-05-24
Micutul.ro, magazinul copiilor fericiti!

Obiectivul nostru cand am inceput acest business a fost sa fim mai mult decat un magazin sau un webshop pentru copii. Echipa noastra va oferi parintilor prezentari de produse, consultanta tehnica si va oferi reduceri continue.

Ne-am straduit sa avem o gama larga de produse, dar totodata sa distribuim produse in care sa se gaseasca combinatia dintre pret bun, calitate adecvata si, nu in ultimul rand, design!

Curand, la inceputul lunii iulie se va deschide magazinul nostru in centrul Timisoarei!

In magazinul nostru pentru copii vei gasi mii de produse, incepand de la carucioare, scaune auto, scaune de masa, mobilier pentru bebelusi, pana la accesorii si jucarii.

In magazinul nostru poti vedea si cumpara produsele noastre, dar totodata vanzatorii nostri specializati te pot ajuta in gasirea produsului ideal pentru Tine!

Vino la noi, chiar daca nu vrei sa cumperi, dar ai nevoie de sfaturi in ceea ce priveste nasterea, ingrijirea nou-nascutului si ulterior a sugarului si copilului! Te asteptam cu drag!

Da-ne Like pe pagina de Facebook si vei avea parte de nenumarate tombole si, in acelasi timp, vei fi informat in legatura cu cele mai noi evenimente ale noastre!

Echipa Micutul te asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Magazine bebelusi Articole bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre