Joia ai mega-reduceri la partenerii Hollywood Multiplex si CinemaPRO


Spectatorii Hollywood Multiplex si CinemaPRO care vin la film in fiecare zi de joi, vor primi la achizitionarea biletelor la film, multipassuri de reduceri la shopping, in magazinele partenere din Bucuresti Mall: Springfield, Diverta, Debenhams, Bamboo, Sephora, magazinul Z, Leather Point, restaurantul Nordsee, Gett’s Color Bar cat si magazinele Picioru’ Gras din Bucuresti, OneBeat Dance Studio si OneBeat Fashion.

campanie_hollywood_multiplex

Astfel, pentru fiecare tranzactie realizata la casa de bilete, clientul Hollywood Multiplex sau CinemaPRO primeste cate un multipass continand un set de vouchere avand urmatoarele reduceri:

- 10% la magazinul Bamboo din Bucuresti Mall,
- 15% pentru orice produs care nu este inclus in alta promotie in magazinul Debenhams din Bucuresti Mall,
- 15% pentru o consumatie de min. 50 lei realizata in restaurantul Nordsee Bucuresti Mall,
- 5% pentru produsele deja reduse (in perioada 1-15 august) si 5% reducere pentru produsele deja reduse plus pentru noua colectie Toamna-Iarna 2012 in perioada 16 august - 30 septembrie, valabile in magazinele Picioru' Gras din Bucuresti Mall, Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping Center,
- 30% pentru colectia Toamna-Iarna 2012 in magazinul Springfield Bucuresti Mall,
- 20% reducere pentru serviciile non-tehnice si 15% reducere pentru serviciile tehnice (vopsit, decolorat, unghii false, tratamente cosmetice sau corporale) in cadrul Gett's Color Bar Bucuresti Mall si InCity Residence,
- vouchere in valoare de 15 lei reducere pentru cumparaturi de minim 100 lei din noua colectie in cadrul magazinului Z Bucuresti Mall (oferta necumulabila cu alte oferte si promotii),
- reduceri de pana la 30% la produsele semnalizate Club Diverta in magazinul Diverta din Bucuresti Mall,
- 15% reducere la produsele marca Sephora din magazinul Sephora Bucuresti Mall,
- 10% extrareducere pentru produsele deja reduse din magazinele Leather Point din Bucuresti Mall si Plaza Romania,
- 20% reducere pentru orice produs realizat la comanda sau pentru produse achizitionate din cadrul magazinului (accesorii, haine gata facute, genti, palarii, etc) in cadrul Atelierului de Creatie OneBeat Fashion din Calea Dudesti, Nr. 140 parter - langa Bucuresti Mall,
- 20% reducere pentru orice abonament lunar la cursurile de dans pentru oricare din grupele de incepatori deschise (fara grupele de intermediari/avansati) in perioada 1 august - 30 septembrie precum si 20% reducere pentru orice workshop de dans organizat in perioada 1 august - 30 septembrie (cu exceptia Dance Camp Romania), la sala de street dance OneBeat Dance Studio din Str. Verzisori, Nr. 7, Sector 3, Bucuresti.

Multipass-urile pot fi folosite pana pe 30 septembrie 2012 in magazinele/restaurantele mentionate pe fiecare voucher in parte, in intervalul orar de functionare a fiecarui magazin in parte. Nu pot fi cumulate mai multe vouchere pentru o achizitie, iar diferenta dintre valoarea bonului si cea a produsului cumparat va fi achitata de catre cumparator.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii cinema

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul