Top 10 filme pentru copii

/ / Modificat: 2013-06-28
Top 10 filme pentru copii

Universul cinematografic pentru copii a evoluat si a dat nastere unor productii revolutionare, in pas cu tehnologia moderna. Vedem astazi filme de animatie pentru copii in versiuni 3D, 4D si chiar 7D. Sunt fascinante si atractive, insa nici cele clasice nu sunt de neglijat. Iata top 10 filme pe care nu trebuie sa le rateze micutul tau!

filme_pentru_copii

Foto: cdn.vogue.com.au

Regele Leu

Regele Leu este una dintre cele mai spectaculoase productii ale Walt Disney si desi a aparut in 1994, este vizionat cu drag de copii, chiar si astazi. Aventurile micutului leu Simba emotioneaza si captiveaza orice prichindel si intra in topul celor mai bune filme pentru cei mici.



The_Lion_King

101 Dalmatieni

Cine poate sa uite multimea de catei albi cu picatele negre din celebrul film 101 Dalmatieni si de malefica Cruella de Vil, care urmarea sa le vina de hac micutelor animale. Aventurile cateilor si incercarile de a scapa din mana fioroase Cruella sunt memorabile, chiar daca au trecut foarte multi ani de la aparitia primei versiuni - 1961.



101dalmatieni

Foto: crankycritic.com

Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz este un film clasic, pe care niciun copil nu are voie sa il rateze. Aventurile vrajitorului si ale lui Doroty fac deliciul oricarui micut.

vrajitorul_din_oz_1

Singur acasa

Seria filmelor "Singur Acasa" este una dintre cele mai frumoase productii cinematografice de Craciun. Copiii, dar si adultii, le urmaresc cu drag in fiecare an si nu se plictisesc niciodata de toate filmele seriei, care desi sunt clasice, nu palesc in fata noilor productii cinematografice revolutionare.

Se apropie Craciunul, asa ca treceti pe lista aceste filme pentru a le viziona impreuna cu micutul vostru.


singur_acasa

E.T

E.T este considerat unul dintre cele mai bune filme science-fiction pentru copii. Daca micutul tau pare interesat de lumea SF si de alte filme de acest gen, cum este Star Wars, atunci E.T trebuie sa fie pe lista cu filme pentru cel mic.

Harry Potter

Un fenomen istoric si legendar printre productiile cinematografice pentru copii sta in acest personaj modest, magicianul Harry Potter. Un film modern si o serie care fascineaza copiii epocii moderne.

In cautarea lui Nemo

Finding Nemo este o productie moderna si un film de animatie pentru copii care ii introduce pe micuti in lumea subacvatica si ii face partasi la aventurile celor 2 pestisori - Marlin si Nemo.



finding_nemo

Foto: cinemagia.ro

Frumoasa si bestia

Micutul tau nu trebuie sa treaca de etapa copilariei fara a vedea unul dintre cele mai frumoase si moderne povesti de dragoste dintre f5rumoasa si bestia. Este un film clasic, care nu trebuie ratat de copil!

frumoasa_si_bestia

Foto: logoi.com

Alba ca Zapada si cei 7 Pitici

Micutul tau nu are cum sa nu stie de Alba ca Zapada! Probabil ca i-ai citit deja povestea si este familiarizat cu aventurile prin care trece frumoasa Alba ca Zapada. Lasa-l pe copil sa vada si desenele animate sau filmul realizat dupa carte, deoarece este unul dintre cele mai bune filme pentru copii.

alba_ca_zapada

Foto: pixiepalace.com

Mary Poppins

Era o perioada in care numele Mary Poppins era pronuntat adesea printre copii. In plus, cine nu cunostea celebra expresie "Supercalifragilisticexpialidocious"?

Filmul clasic prezinta povestea aventurilor unei guvernante cu puteri magice si a unor copii de bancher. Este unul dintre cele mai frumoase filme ale copilariei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii Copii cinema Distractie copii Relaxare copii Filme copii

Articole recomandate

Citeste si despre