Gasca Zurli va invita sa aflati Intamplari Din Lumea Povestilor

/ / Modificat: 2015-02-04
Gasca Zurli va invita sa aflati Intamplari Din Lumea Povestilor

Duminica 8 februarie de la 11:00 la Palatul Copiilor.

Gasca Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, va asteapta pe 8 februarie, de la ora 11:00, la  "Intamplari Din Lumea Povestilor". Spectacolul va avea loc la Palatul National al Copiilor.

Fetita Zurli, cel mai indragit personaj suta la suta romanesc, va invata impreuna cu cei mici doua lectii importante: lectia prieteniei si lectia promisiunilor respectate.

Fetitei  Zurli ii place sa se joace, dar cand vine vorba sa puna jucariile la loc, gaseste tot felul de motive si scuze pentru a nu face ordine in lucruri. Ea cauta diverse siretlicuri pentru a scapa de sarcina ce i se pare atat de dificila. Gaseste cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufita Rosie si Motanul, din Pinocchio. Ambele care o invata cum sa ascunda adevarul.

Pentru ca Truli, Clopotel, Zdranganel si Yupi ii sunt prieteni adevarati, ei o vor ajuta pe Fetita Zurli sa isi faca ordine in camera. Tot ei ii vor arata ce placuta poate fi aceasta activitate atunci cand ai prietenii aproape si cand pui suflet in ceea ce faci.

Spectacolul va fi unul in stilul original "Zurli", simplu si usor de inteles pentru  copii. Cantecele din spectacol vor fi vesele si usor de fredonat, coregrafiile ii vor ridica de pe scaun chiar si pe parinti, iar mesajele vor fi cu usurinta retinute si aplicate.

Si pentru ca Intamplari Din Lumea Povestilor este singura reprezentatie cu bilete la casa pe care Gasca Zurli o va avea in Bucuresti pana la inceputul verii, va recomandam sa nu ratati spectacolul de pe 8 februarie.Scenariul si textele cantecelor poarta semnatura creatoarei fenomenului ZURLI, Mirela Retegan.

Cantece sunt orchestrate, compuse si produse de Cornel Sorian.

Distributia: Vero Caliman - Fetita Zurli, Alex Stama – Clopotel, Razvan Marina – Truli, Paul Chichirau – Zdranganel, Alex Tcaci - Yuppi si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Biletele s-au pus in vanzare la casieria Palatului National al Copiilor ( luni - vineri 12.00 - 18.00), on-line pe www.eventim.ro, la spectacolele de teatru de la Teatrul de Arta ( Str. Sfantul stefan, nr. 21, sector 2, sambata si duminica 10.00-13.00) si la sediul Zurli din (Str. Piata Alba Iulia, nr. 5, bl.i4, sc. 1, ap. 57, etaj 12, sector3, 11.00-18.00). 

Costul unui bilet este de 40 lei/ loc ( la casieria Palatului National al Copiilor si la sediul Zurli) 

Costul unui bilet este de 45 lei/loc ( on-line pe www.eventim.ro). 

Daca tineti copilul in brate platiti un singur bilet. 

Informatii la telefon:0728.295.872.

Mai multe detalii despre activitatea Gastii Zurli, aici - http://www.zurli.ro/ 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre