Cu ce se ocupa acum Vero Caliman, dupa ce a parasit Gasca Zurli. Actrita a lansat un nou proiect pentru copii

/ / Modificat: 2024-03-30
Cu ce se ocupa acum Vero Caliman, dupa ce a parasit Gasca Zurli. Actrita a lansat un nou proiect  pentru copii

 

Vero Caliman, cunoscuta pentru rolul Fetitei Zurli in proiectul „Gasca Zurli”, fondat de Mirela Retegan, a anuntat ca incepe o noua etapa profesionala. Ea s-a deschis fanilor in mediul online.

Cu trei saptamani in urma, Vero Caliman a luat decizia de a parasi proiectul „Gasca Zurli”, in care a fost implicata alaturi de Mirela Retegan, timp de peste 15 ani. Pe Instagram, actrita si-a anuntat demisia si si-a exprimat dorinta de a se descoperi pe sine, renuntand la rolul Fetitei Zurli pentru a-si explora identitatea ca femeie, Veronica.

Pe langa aceasta, Vero Caliman a lansat proiectul „Teatrul la Sat”, cu scopul de a aduce experienta teatrului in viata copiilor din mediul rural.

„Cu sufletul plin de bucurie, vreau sa va spun ca am petrecut Ziua Mondiala a Teatrului intr-un mod cat se poate de potrivit. Am lansat un proiect la care am visat de cand ma stiu, cu scopul de a aduce copiii de la sat mai aproape de lumea teatrului, de povestile din spectacole si, mai ales, mai aproape de ei insisi.

Cand am aflat ca in comuna Jegalia e un primar care isi doreste acelasi lucru pentru copii nu am stat pe ganduri. Impreuna am pus la cale proiectul «Teatrul la Sat». Vrem sa le oferim copiilor de acolo o alta perspectiva asupra vietii. Vrem sa-i inspiram sa citeasca mai mult si sa devina mai curiosi, sa le facem locul de joaca din ce in ce mai mare”, a spus Vero Caliman pe pagina sa de Instagram.

„Si uite asa voi face naveta de doua ori pe saptamana pentru a duce Teatrul la Sat. Asa cum stiu eu mai bine, cu toata bucuria mea si priceperea mea. Stiu ca povestea mea ii va inspira pe copii sa viseze chiar si la cai verzi pe pereti. Iar domnului Vasile Aurel vreau sa ii transmit ca acesti copii cu siguranta isi vor aminti cine era primar in satul lor atunci cand erau mici”, a mai spus aceasta. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre