Evenimente pentru copii de 1 Iunie 2012 (Ziua Copilului)

/ / Modificat: 2014-05-23
Evenimente pentru copii de 1 Iunie 2012 (Ziua Copilului)

Petrecere Copilul.ro de Ziua Copilului si a copilariei

Sambata 2 iunie, ora 10:00, la Cafeneaua Antipa

Noi sarbatorim Ziua Copilului pe 2 iunie, cand petrecem alaturi de voi, membrii comunitatii noastre dragi. Sarbatorim si copilarim impreuna, ne distram, primim si oferim cadouri!

Afla mai multe in articolul: Este ziua Copilului si a copilariei si inscrie-te pentru participare in topicul Sa fim cu totii copii. Spune-ne ce apreciezi cel mai mult la Comunitatea Copilul.ro si vei primi apoi o invitatie la petrecerea din 2 iunie.

Atelier de origami - dimineata japoneza

Sambata 19.05.2012, la ora 11:00 - la Morgandy Club - str. Visarion 1, etaj 1, Pta Romana

atelier-origamiVine Ziua Copilului asa ca, atat pentru copii, cat si pentru mamele pasionate si creative, care vor sa isi dezvolte talentul si manualitatea alaturi de copiii lor, organizam Dimineata japoneza - atelier de origami, alaturi de Bogdan si Emilia Petcu. (cursuriorigami.ro)

Costul atelierului este de 25 ron, o ora si jumatate, toate materialele de lucru, apa si ceaiul de fructe (copii) sau cafea/ceai japonez zen ( parinti) incluse.

Ce vom invata sa confectionam din hartie?

Ninja star, coiful de samurai, capul de dragon si floarea de cires. Suna bine?

Atmosfera va fi cat se poate de... Japoneza, asa ca ii rugam pe copii si parinti sa aduca, daca au posibilitatea si placerea, orice obiect specific japonez preferat, la alegere, si vom crea impreuna si decorul...

Parintii sau bunicii sunt invitati in acest rastimp la etajul 2 pentru serviciile de beauty la care au reducere de 15%, demonstratii gratuite de masaj japonez shiastsu, reiki sau zazen etaj 1 sau pot beneficia de atmosfera primitoare de la cafenea-restaurant Zazu la parter.

Inscrierile se fac pana la data de 18.05.2012, la telefon 0735 908 455 sau 0730 737373.

Copiii neinsotiti trebuie sa aiba peste 7 ani. Parintele insotitor sau al doilea copil participant din familie va avea o reducere de 5 ron ( 20 ron taxa de participare).

Va propunem si va dorim o sambata japoneza plina de frumusete, exotism si sanatate pentru intreaga familie!

Serbeaza Ziua Copilului la Kidex

Joi, 31 mai - duminica, 03 iunie 2012, la ROMEXPO

Dragi parinti si bunici, nu uitati: cel mai vesel targ pentru copii - KIDEX, va asteapta la una dintre cele mai dinamice si interactive editii.

KIDEX

Pentru toti cei care doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana agreabil alaturi de cei mici, am adunat multime de surprize, spectacole si concursuri cu premii consistente. In acelasi timp, viitoarele mamici si tinerii parinti se vor putea delecta cu o sesiune zdravana de shopping, caci firmele participante au anuntat deja oferte speciale si discount-uri, disponibile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.

Afla mai multe in articolul De 1 iunie te asteptam sa serbezi Ziua Copilului la KIDEX!

Cleopatra Stratan in concert de 1 iunie

Vineri, 1 iunie, ora 19:00, Sala Palatului


cleopatra_stratan_1_ iunie1Cleopatra Stratan, cea care nu cu mult timp in urma il astepta melancolica pe Ghita, acum va asteapta de Ziua Copilului, vineri, 1 iunie 2012, de la ora 19:00, la Sala Palatului, pentru lansarea celui mai nou album, intitulat "Melodii pentru copii".


De 1 iunie, Cleopatra promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilariei, a inocentei, a jocului si  nu in ultimul rand, al muzicii. Micuta artista se va bucura sa aiba cat mai multi oaspeti care sa cante alaturi de ea melodiile fredonate cu drag, dar si sa ii incante cu noile sale piese. Toate intr-un decor minunat, vesel si colorat!

Afla mai multe in articolul: Cleopatra Stratan in concert de 1 Iunie

Marea Evadare, targ de turism si timp liber

Vineri, 1 iunie - duminica 3 iunie, Bucuresti Mall

Va asteptam cu mic cu mare in perioada 1-3 iunie 2012 in Bucuresti Mall – Calea Vitan nr. 55-59, cu super oferte pentru petrecerea concediului de vara. Agentii de turism, hoteluri, pensiuni, agentii ticketing; toate au pregatit pentru voi cele mai atractive pachete de vacanta.

marea-evadare

In plus, asteptam toti micutii, inarmati cu creativitate, intr-un colt special dedicat lor, cu atelierele de decoupage, pictura, sculptura si surprize cat cuprinde!

Cei norocosi vor avea ocazia inedita de a privi Bucurestiul de sus, deoarece sambata, 2 iunie, ne vom ridica de la sol si vom pluti cu balonul cu aer cald!

Din programul dedicat copiilor:

 - Balon cu aer cald (ridicari de la sol cu balonul in zbor captiv - 50 m)

 - Atelier decoupage pentru copii - Tehinica de invechire Shabby Chic

 - Kinect Xbox - Campionatul copiilor

 - Sotron

Afla mai multe in articolul: Marea Evadare, targ de turism si timp liber

TAROM organizeaza "Prima lecţie de zbor" in perioada 1 - 2 iunie 2012, in parteneriat cu OMV Petrom


Tarom, in parteneriat cu OMV Petrom, va organiza in perioada 1 - 2 iunie 2012, zboruri speciale de aproximativ 40 minute, unde cei mici vor invata lucruri inedite despre activitatea unui pilot, a unui insotitor de bord, despre etapele unui zbor si vor primi cadouri.

Cu ocazia Zilei Copilului, TAROM organizeaza trei zboruri speciale dedicate copiilor, in cadrul carora cei mici vor asista la o lectie de pilotaj pe intelesul lor, vor afla lucruri noi despre activitatea de pilot si etapele unui zbor si vor vizita cabina pilotilor.

Copiilor li se pregatesc si alte surprize: diplome de piloti juniori, insigne de piloti, manuale de zbor si multe altele.

Conditii de participare

- copiii cu varste intre 3 ani impliniti si 18 ani neimpliniti;

- tariful promotional este de 10 RON / copil,  200 RON / adult;

- minorii cu varste de peste 14 ani vor putea achizitiona bilet conform tarifului de adult, insa nu pot fi considerati insotitori pentru alti copii minori;


- biletele pot fi achizitionate de la orice agentie TAROM din Romania;


- locurile sunt limitate.

Mai multe informatii, gasiti accesand site-ul TAROM.

Petrece Ziua Copilului la Baneasa Shopping City!


ziua_copilului_baneasa_shopping_city

Program evenimente

1 iunie – Maratonul Povestilor

2 iunie – Sport Junior: concursuri pentru “micii campioni olimpici”

Piesa de teatru "Dumbrava minunata", in Grand Cinema Digiplex


3 iunie – Desene pe asfalt

Pe toata perioada, 1 - 3 iunie, vor fi organizate workshop-uri pentru copii.

Baneasa Shopping City!

Tot in Baneasa Shopping City, in perioada 1-4 iunie, are loc Festivalul Copiilor - Kidfest.

Maratonul de Citit Booktopia

Vineri, 1 Iunie, orele 11:00 - 19:00, Targul de carte Bookfest

Vino sa citesti cu voce tare dintr-o carte preferata, iar noi donam 50 euro / participant in contul unui copil bolnav de cancer.

Atentie! Stafeta trebuie sa mearga snur timp de 8 ore. Asa ca adu-ti si prietenii!

TE ASTEPTAM VINERI, 1 IUNIE, 11:00 - 19:00, LA TARGUL DE CARTE BOOKFEST

Ce faci de 1 iunie? Noi iti propunem sa ajuti cartile sa ajute!

1. Alege o carte pe care ai vrea s-o citeasca si ceilalti

2. Vino cu ea la Maratonul de Citit Booktopia

3. Urca-te la Tribuna Cititorului si citeste un fragment (5-15 minute)

4. Asigura-te ca dupa tine vine un alt cititor, care continua stafeta

Daca maratonul dureaza 8 ore fara intrerupere, sponsorul evenimentului, Bit-Soft, va dona 50 euro / participant pentru proiectul "Scoli in spitale" al Asociatiei P.A.V.E.L., dedicat copiilor bolnavi de cancer.

"Ne dorim foarte mult sa asiguram cat mai multor copii bolnavi de cancer accesul la Internet / calculator si la diverse materiale de invatare, sub indrumarea unor profesori care sa vina chiar la patul de spital. Acesti copii sunt privati de educatie intre 3 si 5 ani, iar reintegrarea lor este foarte grea. Scolile din spitale ii vor ajuta sa spere si sa se gandeasca la viitor, dandu-le o sansa ca la un moment dat sa-si reia viata normala", spune Olga Cridland si echipa P.A.V.E.L.

Petrece Ziua Copilului in compania personajelor Cars 2

Sambata 2 iunie, Sun Plaza Shopping Center, de la 11:00 la 19:00

Duminica, 3 iunie, Grand Cinema din Baneasa Shopping Center, de la 11:00 la 15:00


Compania Walt Disney ii invita pe micuti si familiile lor sa sarbatoreasca Ziua Copiilor alaturi de personajele indragite din animatia Cars 2 la Sun Plaza Shopping Center (sambata, 2 iunie) si la Grand Cinema din Baneasa Shopping Center (duminica, 3 iunie). Evenimentele marcheaza aparitia binecunoscutului film Cars 2 pe DVD in Romania si a cartilor inspirate de film si editate de Egmont.

Cars 2

Fanii animatiei Cars 2 sunt asteptati sambata de la 11:00 la 19:00 si duminica de la 11:00 la 15:00 sa se inscrie in cursa la volanul celebrului Fulger McQueen, eroul filmului, pe pista special amenajata. Mai mult, cei mici vor avea la dispozitie o intreaga zona destinata filmului Cars unde vor experimenta noul joc video Cars 2 pentru Playstation, activitati si planse de colorat inspirate de Fulger Mcqueen si prietenii lui si multa distractie marca Disney.

Afla mai multe in articolul: Petrece Ziua Copilului in compania personajelor Cars 2

Mall-ul distractiei pentru copii

Pentru ca vrem sa-ti amintesti de copilarie si sa te bucuri din nou de micile placeri ale vietii, te invitam sa vii in AFI Palace Cotroceni in perioada 1-3 iunie si "sa dai in mintea copiilor" impreuna cu cei mici.

Ateliere practice si creative, spectacole cu premii, povesti, dans, muzica si premii te asteapta in AFI Palace Cotroceni incepand cu 1 Iunie pentru ca mall-ul distractiei se va transforma timp de trei zile consecutiv in mall-ul distractiei pentru copii.

Afla mai multe in articolul: Mall-ul distractiei pentru copii

Ziua copilului, Ziua Muzeului in Galeria Real

Copiii sunt sarbatoriti si pe 2 iunie in Galeria Real. Aici, Ziua copilului este marcata printr-o serie de ateliere de creativitate, realizate in parteneriat cu muzeele locale, in 13 orase din tara.

"Ii invitam pe copii in Galeriile Real sambata, 2 iunie, de la ora 11.00, la Ziua copilului, Ziua Muzeului. Aici vor desena, picta, modela ori chiar cauta in nisip comori nebanuite: fosile preistorice de dinozauri sau roci pretioase", spune Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real.

Afla mai multe in articolul: Ziua copilului, Ziua Muzeului in Galeria Real

Surprizele copilariei la Liberty Center!

liberty-atelierDe 1 iunie, la Liberty Center, intre orele 16:00 si 20:00, prichindeii au parte de surprize. Ei vor putea sa se transforme in personajele preferate, cu ajutorul artistilor care le vor desena pe fata ceea ce isi doresc: mustati de pisica, praf de stele precum printesele din basmele preferate sau mastile super-eroilor preferati.

Totodata, un clovn haios ii va invata pe copiii curiosi sa modeleze baloane colorate, pe care sa le transforme in flori, catelusi, inimioare sau fluturasi.

Sa inceapa distractia!

Afla mai multe si participa la concursul nostru fulger.

Circul Cartoon pe 3 iunie, in Bucuresti!

Duminica, 3 iunie, de la ora 13:00, in piateta din fata Baneasa Shopping City, personajele Cartoon Network si invitatii lor ii asteapta pe copii cu clovnerii, echilibru pe picioroange, jonglerii cu mingea de fotbal, suturi la tinta fixa, popice jucause, face painting, baloane, concursuri, premii si distractie!

Afla mai multe in articolul: Circul Cartoon pe 3 iunie, in Bucuresti!

De 1 Iunie la Muzeul Taranului

De ziua copilului ii asteptam pe cei mici, dar si pe cei mari in curtea muzeului intre orele 10:00 si 18:00 la:

  • targ mic de obiecte pentru copii facute de artisti si studenti, intre orele 10:00 si 18:00;
  • targ de jucarii aduse de copii pentru schimb sau vanzare, intre orele 10:00 si 18:00;
  • piesa de animatie D'ale lui Pacala si Tandala, sustinuta de Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR coordonata de Beatrice Iordan, de la ora 13:00, la Clubul Taranului;
  • atelier de design vestimentar. Autoportret, eu si hainele mele, ora 10.30;
  • expozitie in aer liber: Gradini si lumini;
  • roata olarului, atelier de olarit cu mesterul Dumitru Constantin din Piscu, de la ora 10.00 pana la ora 16.00;
  • atelier de cusut haine pentru papusi, de la 10.00 si de la 14.00;
  • atelier de block-print (procedeu de imprimare cu modele indiene din lemn pe panza), de la 11.00 si de la 15.00;
  • atelier de mozaic, de la ora 14.00;
  • atelier de creatie puzzle 3D;
  • atelier de hartie manuala cu Razvan Supuran, intre orele 11.00 - 14.00;
  • dulciuri: vata pe bat, turta dulce, prajiturele;
  • un eveniment special organizat de Romfilatelia.

Toate pregatite de: Mirela Florian, Ruxandra Grigorescu, Beatrice Iordan, George Turliu

Intrarea este libera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre