Distractie la firul ierbii la cel mai MARE PICNIC urban

/ / Modificat: 2021-08-27
Distractie la firul ierbii la cel mai MARE PICNIC urban

Duminica, 29 august 2021, te asteptam la cel mai mare 𝐏𝐈𝐂𝐍𝐈𝐂 𝐈𝐍 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐈𝐄, la Roaba de Cultura in parcul Herastrau!

Picnicul urban Social Moms imbina iesirea la iarba verde cu ateliere creative, spectacole pe scena, concursuri si tombola cu numeroase premii. Participarea la evenimentul 𝐏𝐈𝐂𝐍𝐈𝐂 𝐈𝐍 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐈𝐄 este 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭a atat pentru copii, cat si pentru parinti.

D𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟏, alaturi de Opera Comica pentru Copii ne bucuram de o capodopera a muzicii clasice, un ciclu de patru concerte pentru vioara si orchestra de coarde, celebra lucrare „𝐀𝐧𝐨𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞”, 𝐝𝐞 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧𝐢𝐨 𝐕𝐢𝐯𝐚𝐥𝐝𝐢. Ascultam „𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐯𝐚𝐫𝐚” si „𝐕𝐚𝐫𝐚” si ghicim cu ajutorul muzicii caracteristicile fiecarui anotimp in parte. Concertul are loc in aer liber, de la ora 11:00, la Roaba de Cultura, fiind sustinut de instrumentisti din Orchestra Opera Comica pentru Copii, 𝐬𝐮𝐛 𝐛𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐚 𝐝𝐢𝐫𝐢𝐣𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐈𝐥𝐢𝐮𝐭𝐚. Muzica a fost inspirata de poeme scrise chiar de compozitor, care si-a propus sa reproduca sunete din natura. De exemplu, in „Primavara” exista un pasaj in care un ciobanas doarme, iar latratul cainelui sau este reprodus de catre la viola. 𝐍𝐞𝐥𝐢𝐩𝐬𝐢𝐭 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐬𝐢 𝐍𝐢𝐧𝐨, personajul preferat al copiilor, aceasta poveste muzicala interactiva fiind cea mai noua din seria de calatorii muzicale intitulata „Cu Nino in Europa”, care a delectat nenumarate familii de-a lungul ultimilor ani.

Din programul evenimentului: momente artistice de dans pentru copii cu Academia-Campionilor, spectacol de magie cu Teo Magic Show, jocurile copilariei cu dans si cantec cu Caravana de joaca, Teatru de improvizatie, zumba dancing, demonstratii de gimnastica ritmica cu CS Ritmica, spectacol muzical cu Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca, proiectie film pentru intreaga familie The Secret Life of Pets.

La firul ierbii copii pot participa la unul dintre numeroasele ateliere: jocuri in limba engleza, dezvoltare motrica si crafts cu Urban Forest Outdoor Learning, reciclare creativa, slime, brelocuri fistichii, pictura pe lemn (pusculite, mandale, casute), codite colorate, modelaj in lut si pictura pe ceramica, papusi in ghiveci, olarit, pictura pe figurine de ipsos, pictura pe borcane, tatuaje cu henna.

Gazda evenimentului va fi prietenul nostru Dan Cruceru, blogger Taticool.

Participarea la 𝐏𝐈𝐂𝐍𝐈𝐂 i𝐍 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐈𝐄 este 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭a atat pentru copii, cat si pentru parinti. Tot ce trebuie sa faceti este 𝐬a 𝐯a 𝐩𝐫𝐞i𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞t𝐢 𝐚𝐢𝐜𝐢:  https://shor.at/21G5Uti8

Promitem distractie pe cinste la firul ierbii, tombole si muuulte surprize!

Un proiect Social Moms realizat cu sprijinul sponsorilor: La Roche Posay, Multivitamol, Artesana si SsangYoung.

Taguri Idei picnic

Articole recomandate

Citeste si despre