De-a Micul Print - un nou spectacol pentru copii la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga adapteaza una dintre cele mai indragite si fermecatoare povesti – „Micul Print” de Antoine de Saint-Exupéry – intr-un spectacol dedicat micutilor de varsta prescolara. Intitulat „De-a Micul Print”, spectacolul se joaca joi, 26 noiembrie si vineri 27 noiembrie – premiera oficiala, ora 18.00, la Sala Noua a Teatrului de Comedie.  

Exista cativa oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer intr-o noapte senina. Exista cativa oameni care stiu ca un asteroid este suficient de incapator pentru cativa vulcani (stinsi), o floare si un mic print. Exista putini care chiar l-au cunoscut pe Micul Print, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toti trandafirii si toti baobabii de pe Pamant. Le-a dat viata si le-a oferit cuvinte pe care e bine sa ni le amintim din cand in cand. 

De-a_Micul_Print

In dorinta de a aduce filosofia povestii aproape de copiii intre 4 si 6 ani, care abia incep sa se plimbe din planeta in planeta, regizoarea Ioana Petre pleaca intr-o foarte serioasa calatorie de explorare a celebrului text. Alaturi de ea, intreaga echipa va cerceta si se va juca, va pune intrebari si va crea labirinturi, scena transformandu-se intr-un spatiu de joaca. Pe ritmurile muzicii interpretata live, la chitara, Micul Print va pleca in cautare de noi prieteni. Pe rand, Regele, Vanitosul, Afaceristul, Geograful, Sarpele si Vulpea vor spune povestea planetelor pe care locuiesc. 

De-a Micul Print de Ioana Petre, dupa Micul Print de Antoine de Saint-Exupéry | Durata: 40 de minute | Regia: Ioana Petre | Scenografia: Doina Pop | Muzica: Paula Gherghe | Consultant psiholog: Carmen Anghelescu | Cu: Julieana Draghici/ Carmen Palcu Adam, Ruxandra Coman/ Maria Taran si George Popescu (chitara) | Spectacolul face parte din programul „Educatia Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” si este prima productie realizata in proiectul european multianual Small size, Performing Arts for Early Years (2014-2018). 

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga din Piata Amzei, nr. 13, si in reteaua Eventim: online, pe www.eventim.ro, la sediul Eventim din Str. Polona nr. 15 si la magazinele partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Librariile Carturesti si Humanitas). 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul