Va pregatiti de Mos Nicolae? Avem cateva idei de a umple ghetutele copiilor cu dulciuri

/ / Modificat: 2017-11-16
Va pregatiti de Mos Nicolae? Avem cateva idei de a umple ghetutele copiilor cu dulciuri

Sosirea lui Mos Nicolae se apropie cu pasi repezi, iar cei care il asteapta cu cea mai mare nerabdare sunt copiii. Nu stii ce sa ii pui prichindelului tau in ghetute, astfel incat sa ii aduci o bucurie fara margini?

Nu iti face griji, pentru ca iti dam noi cateva idei. Mos Nicolae le poate aduce copiilor fructe (mai ales portocale, mandarine, clementine, mere), dar si dulciuri. Parca nimic nu se compara cu magia dulciurilor frumos ambalate. Ciocolata, bomboane, oua cu surprize, napolitane, toate aceste dulciuri le vor aduce bucurie pe chip prichindeilor. Ca sa primeasca insa aceste cadouri, copiii trebuie sa respecte intocmai traditia si sa isi lustruiasa foarte bine ghetutele. Astfel, cand va vedea cat de curate sunt ghetutele, Mosul le va umple cu cele mai alese dulciuri, cat sa le ajunga sa imparta si cu parintii, dar si cu prietenii de la scoala sau de la gradinita.

Dulciurile, mereu apreciate

Nu este de mirare ca printre cele mai apreciate daruri de catre cei mici sunt cadourile dulci, datorita gustului bun, dar si pentru ca pot fi impartite cu ceilalti. Ai putea opta atat pentru Mos Nicolae, cat si pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului pentru cosuri cadou de Craciun de la GourmetGift.

ourmetgift-produse

GourmetGift detine o colectie impresionanta de cosuri cadou si pachete cadou pentru copii, cosuri care pot fi darul ideal de Mos Craciun. Caci dupa traditia ghetutelor pline cu dulciuri aduse de Mos Nicolae vine si cea a tolbei lui Mos Craciun, cand cei mici se bucura din nou de placerea de a primi daruri, de emotia de a cauta cadoul sau darurile pe care Mos Craciun le-a pus sub bradul frumos impodobit. Placerea descoperirii este una imensa, chiar o sa ii vezi pe cei mici sarind in sus de bucurie, la propriu.

Optand pentru cosuri cadou de Craciun vei reusi sa ii aduci copilului tau multe zambete de fericire. Cosurile frumos ambalate sunt pline cu produse atent selectionate, menite sa aduca bucurie in vietile prichindeilor.

Cosurile pline cu bunatati au si un aspect deosebit, asa ca micutii tai vor fi cu siguranta atrasi si incantati la nebunie de cosul plin cu bunatati.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri copii Cadouri craciun Dulciuri Mos Nicolae copii Cadouri Mos Nicolae copii Mos Nicolae Mos Nicolae copii

Articole recomandate

Citeste si despre