• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr.bun - operatie cu laparoscopul
De Anca pe 03 Noiembrie 2009

Am si eu o intrebare, avand in vedere ca trebuie sa ma programez pentru o astfel de operatie cat mai urgent(am fost diagnosticata cu endometrioza), care sunt preturile pentru aceasta interventie? Stiu de dl doctor Ion Ionut ca este o persoana, care se intereseaza de pacienti, de la sora mea care a fost operata laparoscopic din cauza unei sarcini extrauterine de catre dumnealui. Va multumesc si astept raspunsul dvs.

Abia astept sa nastem din nou impreuna
De Ana pe 30 Octombrie 2009

Confirm, este un om bland si rabdator care raspunde si unei nebune ca mine ce are toate intrebarile din lume. Este pro nasterea naturala si controlul greutatii in timpul sarcinii. Am nascut in aprilie 2008 o minune de fetita, dupa o sarcina de minune si alaturi de un doctor de minune.
A scris cineva ca nu primeste bani, nu este asa. E adevarat ca nici nu am incercat la nici una dintre consultatii, fiindca asa citisem si eu pe net (l-am ales dupa indelungi studii, nu ma las pe mana oricui, insa dupa ce am nascut am avut grija sa il rasplatesc mult mai mult decat media, fiindca situatia financiara imi permite si ma bucur foarte mult ca a acceptat, fiindca merita din plin. Ar fi fost bine oricat, probabil daca dumnealui considera ca mai degraba ai face altceva cu banii nu iti accepta. Am atins acest aspect fiindca, in cazul in care aveti posibilitatea sa il rasplatiti, consider ca e bine sa incercati!
Bravo, ii doresc multa multa sanatate, abia astept sa nastem iar impreuna!
(apropo, si dumnealui a fost extrem de multumit de mine, mi-a spus ca sunt cea mai tare gravida din ultimii ani, fiindca am fost cuminte nu m-am ingrasat mult, am facut sport, nu am tipat si am nascut usor si repede).

Va pup fetelor, sa nasteti toate repede si usor!

Vreau si eu laparascopia trompelor
De Marcella pe 30 Octombrie 2009

Cum ai ajuns la dr Ion? am incercat o programare dar pe anul asta nu sunt sanse. Am fost saptamana asta la Niculescu, in spital, o alegere proasta din partea mea, daca as fi ales cabinetul particular poate imi recomanda laparoscopul nu hsg, nu mi-a placut, in 5 minute m-a si dadea afara si-mi recomanda hsg desi am specificat ca am problema, dureroasa, de ani de zile pe ovarul sting, nu-l interesa ca pot sa fac septicemie, foarte urita consultaie am avut, niciodata nu am vazut asa un medic plictisit si dezinteresat. Poate imi raspunzi si-mi spui cum ai ajuns la laparoscopie, despre operatia asta e vorba nu?

Dr. Ion Ionut Adrian
De MATEI AURELIANA pe 28 Octombrie 2009

Dl. dr. Ion Ionut mi-a operat fiica in luna iunie laparoscopic,de un chist de 8 cm pe ovarul drept. Eu si familia mea ii purtam un foarte mare respect si ii dorim tot binele din lume, din tot sufletul. Este un om cum nu prea intalnesti in aceasta tara. E un profesionist desavarsit, pe care in cele 4 zile cat timp am stat alaturi de fiica mea, l-am gasit in permanenta, inclusiv la 6 dim cand consulta paciente, la spital. Rar asemenea om, o spun din tot sufletul si cu toata convingerea. Ii multumim si il respectam.

Cel mai bun doctor
De Gabitza pe 25 Octombrie 2009

Gata m-am operat, datorita dr Ion ma simt mai bine si in curand pot face si eu un bebelus, apelati la domnul dr cu cea mai mare incredere, e un om nemaipomenit.

Felicitari pentru un medic de exceptie
De Elena Paraschiv pe 23 Octombrie 2009

Doresc sa-mi exprim recunostinta si admiratia pentru un medic de exceptie.
Dumnezeu sa-l binecuvanteze!
Va multumesc, domnule doctor, ca mi-ati fost alaturi si m-ati ajutat sa nasc o bebelusa superba (luni 12 octombrie 2009 ora 3 pm)!

Un doctor aparte si un om deosebit
De ELENA pe 17 Octombrie 2009

Am nascut cu dr Ion Ionut acum 6 luni un baietel de 4,1 kg! De indata ce l-ai cunoscut, nu vei mai dori un alt medic ginecolog. Mai presus de toate este un om care iti vorbeste cald si care iti da incredere. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Gabitza pe 06 Octombrie 2009

Va dau detalii peste 2 saptamani dupa ce ma operez.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Marilena pe 05 Octombrie 2009

Nu se compara cu nici un alt medic, dar pacat ca este destul de ocupat si nu poate servi pe toata lumea.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Valentina pe 23 Septembrie 2009

Este un doctor extraordinar de bun. Am nascut cu dansul o fetita de 4 kg acum 1 an jumate si sunt iar insarcinata. Tot cu dansul voi naste. Mai rar asa doctori buni. Mai ales ca nu ia niciun ban de la nimeni.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.