• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pret Laparoscopie
De Adelina pe 09 Iunie 2017

Buna ziua! M.ar interesa sa stiu cat se da la dr si anestezist in cazul unei Laparoscopii. Multumesc!

pentru Bianca
De Andreea pe 09 Iunie 2017

Multumesc frumos de incurajari, Bianca :*

legatura
De Adriana pe 07 Iunie 2017

Pentru doamna care a postat mesaj pe data de 15 februarie,anul curent cu numele -Marian ce a venit la Bucuresti din provincie si a asteptat mult timp as dori sa I-au legatura.Din pacate relatia pacient -medic care implica comunicarea de la om la om. in ziua de astazi are multe lacune.Fara credinta si smerenie sufleteasca un medic nu poate fii decat un executant bun.

Pentru Andreea! :)
De Bianca pe 06 Iunie 2017

Andreea, buna! Este o operatie destul de usoara cu o recuperare la fel de usoara, Nu Iti fie Frica de anesteZie, cand o sa Te trezesti, Nici Nu o sa stii Ce s-a intamplat, iar durerile Nu Iti vor da mare bataie de cap. Septembrie Nu este tarziu, cam acesta este timpul alocat operatiilor care Nu repreZinta o urgenta. Spitalul Nu este murdar! Sa Nu uitam totusi ca Nu este spital privat. Asistentele sunt uneori Putin "iritate", Dar sunt si exceptii. La terapie intensiva Nu este "teroare", doamnele accepta mici atentii. Te asigur ca Nu Iti va arde de stat pe Telefon pt ca datorita calmantelor, Te vei simti Somnoroasa, Dar pt a da un Telefon Acasa, cu siguranta ca se va putea. Mai mult de unul Nu este ok pentru ca in salon cu tine vor fi si persoane care vin si dupa 8-9 ore de operatie si proaspete mamici si toate aveti nevoie de liniste.
Nu merge cu Frica si Nu Te Lasa influentata de experientele altor paciente, Nu intotdeauna vei gasi asemanari sau o cale de a Te linisti ci dimpotriva.
Mancarea este ok, Spitalul este ok, doctorul - o minune de om.
Fii sigura pe tine si mult succes! Iti tin pumnii!
am 3 operatii, toate la Giulesti, toate la domnul doctor Ion Ionut. Deci pot sa spun ca sunt o veterana :).

pentru Elena
De Andreea pe 29 Mai 2017

multumesc tare mult. M-ai mai incurajat putin :) am vazut ca la clinicile private, iti dau doar un set de analize de facut, fara alte investigatii. nu stiu cat de ok este. Sper sa depasesc teama si sa fie ok si trezirea din anestezie ;) o sa iti povestesc dupa.. Multumesc frumos si ma bucur ca esti bine :*

Pentru Andreea
De Elena pe 29 Mai 2017

Nu-i problema ca si eu eram curioasa la inceput. Ti se fac analize la sange si urina,radiografie la plamani,control ginecologic,echografie si colposcopie de catre domnul doctor si discutia cu anestezistul. Seara ti se face anticoagulant si a doua zi dupa operatie. Toate astea se fac treptat pe parcursul zilei,asa ca e mai bine sa nu stai prea mult pe afara in caz ca mai iesi. Mie doctorul mi-a fost recomandat de alt doctor de la Municipal care,neavand apararura necesara,nu putea sa ma ajute. Mi-a spus de la inceput ca il vou gasi greu dar trebuie sa insist ca e foarte bun. Pana atunci n-am stiut de el dar cand am inceput sa caut pe google si am vazut cate cazuri fericite sunt datorita lui,am preferat sa astept.

pentru Elena
De Andreea pe 28 Mai 2017

Iti mai fac cumva alte teste inainte De operatie, pe langa analizele la sange? scuza.ma ca te stresez, dar e prima operatie si sunt total straina de acest subiect :-)
in momentul acesta, inca oscilez intre Dct Ion Ionut si dct Tutunaru.

Pentru Andreea
De Elena pe 28 Mai 2017

Mi se pare cam tarziu in septembrie. Pe mime m-a programat la doua luni jumate de la consultatie. Spitalul asta asa asta murdar cum e,e dotat cu multe. Dl doctor Ion n-ar putea lucra in alta parte ca n-ar avea cu ce. De exemplu,mie mi-a facut si o histeroscopie pentru un fibrom iar aparatul asta nu e functional in alte doua spitale unde am incercat eu. La particular interventiile astea doua(histeroscopie si laparoscopie)m-ar fi costat 5400+300 cazarea pe noapte+intre 110 si 1100 biopsia. Unde ajungeam? La cati bani? Am uitat sa-ti spun ca nu am simtit cand mi-a scos sonda si nici durere in umeri nu am avut. In general eu nu suport durerea dar cred ca mai conteaza si mana asistentelor. Eu cred ca merita asteptarea si vei avea rezultatele dorite. Mult succes! P.S.-m-am recuperat si sunt operata de doua saptamani. 😊

pentru Elena
De Andreea pe 25 Mai 2017

Multumesc frumos, Elena!!! cred ca era foarte bine daca dl dct ar fi operat si in alta parte, tinand cont de conditiile de la Giulesti. :) incerc sa imi fac curaj. oricum, ma poate programa tocmai in septembrie.
sanatate multa si recuperare rapida. pupici

Pentru Andreea
De Elena pe 25 Mai 2017

Eu m-am operat de curand la domnul doctor si chiar asa s-a intamplat,in prima zi mi s-au facut analize,a doua zi m-am operat iar a treia zi am plecat. Cele care au scris ca dr. Ion are maini fine nu au exagerat deloc. Taieturile sunt mici,fire resorbabile si se vindeca foarte repede. Dau 5 stele numai pentru domnul doctor!!! Spitalul e murdar,asistentele si infirmierele rele si arogante. Sa ai la tine neaparat spirt ca dupa operatie va trebui sa te asezi pe colacul wc-ului si sa ti-l stergi singura,sa ai camasa de noapte (nu pijama),servetele intime sau papuci de plastic daca vrei sa faci dus ca fara ei nu ai curaj si sa-ti iei tacamuri neaparat. In ziua operatiei eu am fost luata din salon la 8 dimineata si tinuta la terapie intensiva pana pe la 10:30,timp in care mi s-a pus doar branula. La terapie intensiva e TEROARE! De la inceput te pun sa inchizi telefonul si sa-l dai la ele sa-l puna intr-o cutie asa ca pierzi orice contact cu cei de acasa. Il poti cere dar nu prea des ca le deranjezi prea tare. Cineva din salon mi-a spus ca cele de la ATI nu primesc spaga si le deranjeaza sa insisti,asa ca eu nici nu am incercat. La 12:30 m-am trezit din anestezie,de asta nu trebuie sa-ti fie frica,nici macar nu stii cand adormi,dar nu am fost in stare de nimic si abia pe la 14 am cerut telefonul sa scriu un mesaj. Anunta-i pe cei de acasa ca e posibil sa-ti scrie degeaba si ca nu poti suna pt ca te obliga sa tii telefonul inchis. Am avut noroc sa plec de acolo la ora 20 si abia atunci sa vina cineva la mine. Cand mi-am revenit din anestezie aveam dureri groaznice dar nu reuseam sa stau prea mult timp treaza,asa ca nu prea le-am simtit,aveam si calmante in perfuzie si m-a ajutat mult pozitia patului care era ridicat la cap si la picioare. In salon nu prea am reusit sa dorm pentru ca nu mai aveam pat asa bun. 😊 Simti ca ti se desprind gaurile,ca ti se intinde pielea prea mult,in plus nici nu prea poti sa dormi in vreo pozitie. Eu m-am considerat norocoasa ca am scapat de acolo,alte fete au stat si peste noapte la terapie intensiva.A doua zi am plecat in jurul orei 12 dupa ce m-a consultat dl.doctor. Era intr-o sambata. Altceva nu stiu ce sa-ti spun. Sunt foarte bine. Sa stai linistita ca te recuperezi repede. Pentru interventia asta se dau 7 sau 14 zile medical+ cele 3 de spitalizare. Mie mi s-au dat 14 si o sa ma intorc la servici ca noua. Am avut 3 gauri iar una din ele a fost in buric,o taietura verticala pe partea stanga inauntru. Acolo mai are sa se vindece putin. In rest...CURAJ! Esti pe maini bune si asta conteaza.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.