• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Chist Dermoid
De NicoM pe 27 Iunie 2017

Buna ziua, am rugamintea la Iulia care a postat pe 18 Martie 2017, daca imi poate trimite un email (am aceeasi problema si sunt programata in luna septembrie pentru operatie).Multumesc

Informatie extirpare fibrom laparoscopie
De Flory pe 19 Iunie 2017

Buna!am o programare la dl. Doctor pentru o operatie de inlaturare a unui fibrom laparoscopic.ma poate ajuta cineva cu informatii despre costul intregii operatiuni?multumesc

relatare
De Mirelam pe 14 Iunie 2017

Am sa relatez pe scurt si la obiect experienta mea
A trebuit sa fac biopsie pentru o problema medicala. Dupa, am avut dureri destul de mari. Am rugat asistenta sa ma ajute in acest sens si nimic, M-am adresat si domnului doctor care mi-a raspuns:- Si eu ce sa va fac?
In acelasi timp era si o doamna cu functie ( care la fel a facut biopsie), careia domnul doctor I-a acordat mai mult de un minut, iar la durerile sale receptivitatea dansului a fost cu totul alta.
Ma intreb si acum, ca om si pacient de ce domnul doctor a avut o receptivitate diferita la aceeasi problema, daca suntem cu totii egali in fata suferintei, mortii si a lui Dumnezeu.. Si atunci cand apar derapaje acestea trebuiesc spuse

Pentru Bianca
De Elena pe 13 Iunie 2017

Poate am gresit cand am spus ca e spitalul murdar dar rectific :salonul 5,cel in care am fost eu internata,a vazut un mop pe jos in ziua in care m-am internat eu apoi....nu stiu cand. Se schimba lenjeria dar paturile nu se stergeau in conditiile in care noi mai putem pata cearsafurile,ba chiar eu am facut-o. Toaleta,chiuveta si cadita de dus aveau piatra,deci nu se spalau. Cosul de gunoi din baie dadea pe-afara de tampoane,hartie si servetele dar nu-l schimba nimeni. Praf pe pervazuri si calorifere... Intr-un spital ginecologic mie nu mi se pare normal si cred ca nimanui. Nu aveam niciun chef sa ,,stau pe telefon" spuneam doar ca familia mea nu a stiut nimic de mine de la 8 dimineata pana la 14 cand am fost cat de cat in stare sa scriu un mesaj dar a durat cam mult pentru ca atipeam cu telefonul in mana. Ca sa imi spuna infirmiera ironic ca ce fac,ma faceboocesc? 😊 Din toate asistentele de la ATI doar ina era mai draguta iar eu auzisem doar ca le jignesti daca dai spaga si mi-a fost frica sa incerc pentru ca erau prea acre. Am dat infirmierelor(s-a schimbat tura si am prins-o si pe cealalta). Pentru ca nu aveam camasa de noapte am luat de acolo si ambele miroseau urat. Operatia a fost un succes,doctorul bun si rabdator dar atat. De asistente m-am ocupat si n-am avut probleme,am scris doar ce nu puteam contola (sau cumpara) cu bani.

Dragi Doamne,
De Stoiciu F. pe 12 Iunie 2017

Am fost operata de acest"executant foarte bun"spun eu.Neoplasm de col uterin.Cancer pe intelesul tuturor.A muncit f.multe ore in acea zi dr.Ion.Au intervenit si alte probleme dupa dar a fost tot timpul calm si a avut mare rabdare cu mine.Am suportat dureri cum nu va inchipuiti dar nu am lasat sa se vada acest lucru din respect pt munca acestui omA operat-o si pe fiica mea de doua ori.Inteleg si nemultumirea doamnelor sa nu sarim toate pe ele.Am trecut si eu prin acest lucru dar cu alti medici de la spitale cu renume.Probabil o sa gasiti medicul compatibil cu dvs.Nu-l judecati prea aspru pe dr.Ion:operatii,nasteri,consultatii.Deci se intampla sa mai fie si obosit.Suntem oameni nu?Eu cand merg la cosultatii sau cu un rezultat nu-l retin mai mult de un minut.Sunt constienta ca acolo timpul este calculat.Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu cele scrise.Va doresc multa sanatate ca suntem atatea pers.bolnave incat sunt depasiti si medicii pt.ca sunt prea putini.Deci sa le aratam respect si intelegere!

opinie
De Adriana pe 12 Iunie 2017

Acea doamna a avut curajul sa-si spuna punctul de vedere care era contrar majoritatii. Trebuie respectat acest lucru si nu pus la zid .Fiecare dintre noi are dreptul la opinie, fie ca este negativa sau pozitiva si acest lucru trebuie respectat, asa cum am mai spus. Pentru ca fiecare om in postura de pacient are propia sa experienta vizavi de un medic sau altul. Relatia pacient - medic este una complexa care implica o multitudine de factori si din pacate pot apare si disfunctionalitati .De aceea cred ca scopul acestui site este de a comunica deschis si de a ne ajuta pentru ca relatia pacient-medic sa functioneze.
Important este ceea ce credeti dumneavoastra.
Dar mai important este ca increderea si speranta din sufletul fiecaruia in bunul Dumnezeu sa nu se stinga niciodata si orice incercare-ispita a vietii va fii trecuta.

…nici Dumnezeu nu a reușit să-i mulțumească pe toți!
De Mariana pe 11 Iunie 2017

Sunt convinsă că toate doamnele care ajung în cabinetul dlui dr.Ion speră să se întâmple…o minune, așteaptă o rezolvare, o soluție, multe…ACUM! De cele mai multe ori… reușește! Faptul că nu se întâmplă tot timpul, demonstrează că NU este Dumnezeu, ci OM!
Și pentru că ... “fiecare dintre noi are dreptul la opinie”, doresc să spun doar atât: este greu să găsești în sistemul sanitar românesc , chiar și un…”executant bun”.
Multă sănătate dle dr. Ion și nu uitați…nici Dumnezeu nu a reușit să-i mulțumească pe toți!
P.S. Și acum, dragele mele, care din voi consideră că este Demnă “să ridice piatra și să lovească”, un medic care a oferi femeii, timp de 30 de ani…Șansa la Sănătate?

legatura
De Adriana pe 10 Iunie 2017

Astept sa ma contacte-ze cu adevarat marian 14. Rog pe doamnele ce scriu pe acest forum sa nu se mai substituie altei personae. nu suntem copii. Referitor la cele scrise pe data de 9 iunie va inteleg foarte bine, poate prea bine.Fiecare dintre noi are dreptul la opinie,indiferent ca este negativa sau pozitiva si trebuie respectat acest lucru. Fara credinta si smerenie sufleteasca adevarata un medic poate fii doar un executant bun.

legatura
De Adriana pe 09 Iunie 2017

Va multumesc forte mult ca a-ti raspuns..Va inteleg forte bine Va las adresa mea de e-mail: adrianam69@yahoo.com pentru a stabili o legatura cu dumneavoastra
Doamne ajuta! si va rog frumos sa ma contacta-ti

Pentru Adriana
De Marian14 pe 09 Iunie 2017

Ce anume vreti sa stiti? Prefer sa nu mai comentez aici deoarece fetele il vad pe acest doctor ca un Dumnezeu si eu nu il vad asa.....fiecare cu opinia lui. Dar experienta mea la el a fost una tare neplacuta. Dupa ce atunci am asteptat 6 ore in spital si apoi 3 luni pt o programare la Centrul de Planificare am mai asteptat 4 ore de la ora programarii si in final cand a venit era la fel de obosit si nu avea chef de discutii........deci ce sa mai zic.....

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.