• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Fibrom 11cm
De IrinaIrmibin pe 19 Noiembrie 2017

Buna,ma apropii de interventia de mimectomie pentru extirparea unui fibrom de 11 cm.la consultul d ion ionut nu am avut certitudinea din ce mi-a spus doctorul fiind fuarte grabit,ca imi va pastra uterul,el a zis ca da imi va pastra uterul dar nu stiu ce sa zic,daca in urma deschideri va constata ca nu poate!ati avut eperienta?va imbratisez

Sarcina
De Tina pe 18 Noiembrie 2017

Buna ziua. Stie cineva daca domnul doctor mai ia in evidenta gravidute si cum il gasrsc in aceasta perioada. Va multumesc.

Operartie sinechie uterina
De Ioana pe 25 Octombrie 2017

Buna , printr-o minune am reusit sa ajung la control mult mai devreme decat as fi sperat ( la clinica privata si la spital eram pe o lista de asteptare in contextul in care programarile erau facute pana in dec) . Ideea este ca mi-a pus diagnosticul de sinechie uterina, ma asteptam la el , urmeaza sa se intervina chirurgical pentru dezlipirea peretilor uterini , mi-a spus ca voi avea un balon pus in uter pentru cateva zile, nu stiu cum va fi.. sper ca voi rezista si voi fi ok. Intrebarea mea pentru cele care ati avut interventii chirurgicale este cum ati rezolvat cu "costul interventiei" . Cand, cum si cat. Stiu ca este un subiect delicat si poate nu va este confortabil sa raspundeti public la aceasta intrebare, dar nu stiu cum sa procedez. Imi puteti scrie doar mie pe adresea ioana.urechescu@yahoo.com.
Va multumesc mult,
ioana

Rabdare si intelegere
De A_Na pe 13 Octombrie 2017

Va scriu la un an si jumatate dupa interventia chirurgicala efectuata de domnul doctor Ion Ionut.
Endometrioza. Laparoscop.

5 ore. cinci. 300 de minute.

Am intrat in sala de operatii cam la 9.30 si am iesit aproape la ora 15.
A trecut un an si jumatate si totul e bine. Perfect. Ca si cum nu a fost nimic inainte.
Nu cunosc cuvinte care sa descrie calitatile domnului doctor, nici pe cele umane, nici pe cele profesionale. Daca exista , aceste cuvinte sunt clar, la superlativ.
Si inainte de operatie, si dupa, de cate ori am mers la control, am asteptat. Uneori o ora-doua, odata chiar 7 ore. Dar am asteptat cu rabdare si intelegere. Pentru ca stiu ca in timp ce eu astept, domnul doctor este in sala. Imbunatateste calitatea unei vieti. Si asta dureaza. Uneori si peste 5 ore chiar.

Nastere prin cezariana
De Lungan Oana pe 13 Octombrie 2017

Buna ziua, Ma intereseaza va rog, opinii despre nasterea prin cezariana la domnul doctor Ion Ionut Adrian

Polip endometrial
De Lipui pe 11 Octombrie 2017

Buna ziua! Sunt pe aici Fete care au facut operatie de polip endometrial? Se poate sa ma ajutati cu ceva detalii.
Multumesc!

Pt. Ioana
De Ionela pe 10 Octombrie 2017

Bună ziua! Da, puteți sa mergeți si fără programare la Giulesti, de luni pana vineri după ora 13, FARA JOI, insa puteți avea ghinionul de a-l găsi pe dl.dr. super aglomerat cu operatiile în ziua în care mergeți și n-o sa va poată ajuta,dar dacă nu este ocupat sigur va va consulta. Clinica privata a dansului se numește GYNECOHEALTH, puteți suna și acolo pt.programari, din câte știu eu puteți sa faceți programare și la urgenta, însă va trebui sa plătiți mai mult. Multă sănătate!!

programare
De Ioana pe 09 Octombrie 2017

Buna ziua, vreau sa ajung neaparat la Dl. Doctor Ion Ionut pentru un conult, am o operatie de fibrom in urma careia peretii uterului s-au lipit , am avut si o interventie de dezlipire ai acestora nereusita si am fost indrumata catre dansul insa problema este ca am reusit sa fac programnare abia pe 27 noiembrie si mi se pare ff tarziu. Aveti idee daca ma duc la giulesti fara programare oare se uita la mine sau ma ignora total ? Sau daca la clinica privata sta mai bine cu timpul? Multumesc frumos

Histerectomie
De Crisia pe 30 Septembrie 2017

Am simtit ca sunt pe maini bune si asa a fost. M-am recuperat repede, dupa 2 saptamani de la operatie am mers la serviciu. Recomand cu toata increderea.

Chist ovarian
De Mirela pe 29 Septembrie 2017

Pe 31 octombrie sunt programată la dr Ion ionuț pt operatie Problema este ca o sa fiu la menstruatie Vi sa intamplat sa fiti operate la menstruatie?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.