• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Mulțumesc Criss 1976
De Alina V pe 11 Septembrie 2017

Mulțumesc foarte mult ptr încurajări și răspunsuri! Încerc să mă gândesc cât mai puțin ptr a mai elimina din emoții! Abia aștept să se termine, și sper cu bine! Multă sănătate!

Pt Alina V - endometrioza
De Criss1976 pe 05 Septembrie 2017

In spital se sta maxim 3 zile. In unele situatii chiar 2. In prima zi se fac analize si onsultatiile cu medicul anestezist si domnul doctor. Anestezia pentru endometrioza este generala si nu simti absolut nimic. Iti revii la terapie intensiva, unde este un personal de nota 20+. Camasa de noapte iti poti lua de acasa si poti sta cu ea in prima zi, de la spital iti dau pentru sala de operatie si terapie intensiva. Conditiile sunt foarte bune in spital, de la curatenie si pana la mancare. Efectiv nu ai nevoie de nimic de acasa (decat pentru igiena personala). Personalul este extraordinar de la infirmiere pana la medici. Concediu medical ti se da la externare si este pentru toate zilele de spitalizare si perioada de recuperare (7 zile sau 14 zile) si se elibereaza de domnul doctor. Nu trebuie sa mergi cu teama, este un spital super ok, iar domnul doctor un om si un medic extraordinar. Mergi cu toata increderea! Sanatate multa!

Mulțumesc Ionela
De Alina V pe 03 Septembrie 2017

Mulțumesc din suflet ptr răspunsuri! Multă sănătate va doresc și eu. Abia aștept sa termin și sa scap de această problemă.

Pt. Alina V
De Ionela pe 01 Septembrie 2017

Buna ziua! Da, într-adevăr se stau 3 zile în spital pt. o astfel de operație, cel puțin eu asa am stat :-) ;joi am fost internata, vineri mi s-a făcut operația, iar sâmbătă am fost externata. In ziua internării o sa vi se facă niște analize de sânge, urina, discuția cu medicul anestezist, discuția cu un medic rezident despre istoricul medical și consultația de către dl. Dr.+ o colposcopie . Concediul medical o sa vi se dea la externare și este de 7 sau 14 zile în funcție de caz; anestezia o sa fie generala(asa ca n-o sa simțiți nimic). Despre spital pot spune ca sunt super mulțumită, eu am fost internata în prima zi în salonul 8 (TV, frigider, aer condiționat, baie proprie), iar după operație am fost dusa în salonul 3 despre care pot spune ca sunt la fel de mulțumită. O sa primiți de acolo cămașă de noapte, pt. ca nu aveți voie sa veniți cu ea de acasă. Sa știți ca și eu am fost la prima experienta de acest gen și am fost la fel de emoționată, însă după operație mi-am dat seama ca nu trebuia sa fiu deloc :-) Curaj, sunteți pe mâini bune, dl.dr. Ion Ionuț este un medic deosebit!!!! Multă sănătate!!!!

Endometrioza
De Alina V pe 01 Septembrie 2017

Buna ziua. Urmeaza sa ma operez laparoscopic in luna octombrie, pentru un chist endometriozic la dn doctor Ion Ionut. Sunt atat de emotionata si am atat de multe intrebari..... Am inteles ca se stau 3 zile in spital, si ca in prima zi se fac o serie de analize. Imi puteti spune va rog, ce analize? Referitor la zilele de concediu medical, le da domnul doctor, sau medicul de familie? Cate zile de concediu medical se dau ptr acest tip de interventie? Zilele de concediu medical, se dau incepand cu prima zi de spitalizare? Anestezia este totala sau partiala? Eu am fost operata de ampeticita acum cativa ani si mi-au facut anestezie in coloana si nu m-am simtit prea bine, am avut dureri de spate aproape un an de zile...ptr acesta interventie cum se face anestezia? In spital cum este? Eu nu am fost niciodata acolo...Va multumesc anticipat! :)

Chist Dermoid
De Nicoleta pe 25 August 2017

Buna ziua, am rugamintea la Bianca care a postat pe 25 iulie 2017, daca imi poate trimite un email pe adresa nico_spandole@yahoo.com, urmeaza sa fac o interventie la domnul doctor pe 15 septembrie si as dori sa o intreb cate ceva.Multumesc

Experienta neplacuta
De Flori pe 23 August 2017

Dnul dr in atributia dneav de medic sta sa indrumati pacienti,si eu am avut tot neplacuta experienta cu dinsu am descoperit la o eco rest ovarian dupa histerectomie .Ar trebui sa dati m ai multa atentie la pacientele cu probleme medicale nu sa le spuneti ca nu au nimic sa stea linistite.

Nu îl recomand
De Mari pe 21 August 2017

Am avut cea mai neplăcută experiență cu dânsul și sper sa nu mai dau în veci peste astfel de dr. După ce mi-am făcut o programare la 16.30 si dansul m-a văzut abia la ora 20.30, mi-a si spus într-o mare scârbă că nu știe ce am, că nu vede rana pe col pe care mi-au gasit-o m multi dr și pt care venisem să îmi dea tratament și că nu are ce să îmi facă, deși mă simțeam rău..ori voia să scape m repede de mine pt că era o ora inaintata și mai avea și alți pacienți de văzut ori incep sa cred că aștepta bani

pacient
De Adriana pe 09 August 2017

Asa cum am mai scris pe acest site fiecare dintre noi are dreptul la opinie ,fie ca este negativa sau pozitiva,drept garantat prin constitutie- Libertatea conştiinţei ( articolul 29)
(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.
(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.
De toleranta si respect reciproc ,mai ales ca pe acest site la un moment dat o doamna a fost pusa la zid pentru opinia sa care era contrara majoritatii vizavi de dr Ion.
De asemenea in Carta Europeană a Drepturilor Pacienţilor ce cuprinde 14 drepturi fundamentale ale pacientilor se aminteste: prin discriminare se înțelege distincția care se face între persoane aflate în situații similare pe baza rasei, sexului, vârstei, apartenenței etnice, originii naționale sau sociale, religiei, opțiunilor politice sau antipatiei personale.
In formularea moderna a juramantului lui Hipocrat, adoptat de Asociatia Medicala Mondiala in cadrul Declaratiei de la Geneva din anul 1975 se stipuleaza:
. Nu voi ingadui sa se interpuna intre datoria mea si pacient consideratii de nationalitate, rasa, religie sau statut social.
Fiecare opinie exprimata este rezultatul experientei propii fiecarei paciente,fie ca este pozitiva sau negativa.
In atributiile de serviciu ale medicului intra monitorizarea pacientului pre-si postoperator Si dr Ion cand vine pe ATI anunta pacientele,de obicei ca a 2-zi urmeaza externarea.

Endometrioza
De Ionela pe 02 August 2017

Dl dr Ion Ionuț...un medic deosebit, un suflet blând și care face mereu glumite pt. a te scoate din starea în care ești...il iubesc!!! A fost sigurul medic care a venit în secția de ATI sa ma vadă și sa ma întrebe cum ma simt. Și da, într-adevăr, îți întinde mana sa te ridici de pe masa de consultație ceea ce nu întâlnești la alți medici ginecologi.
Mii de mulțumiri dl dr., va doresc tot binele din lume și multa, multa, multa sănătate!!!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.