• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru pacient
De Chris pe 10 Ianuarie 2018

Acest doctor nu merita sa fie denigrat. Am ajuns la dumnealui fara interventii si m-a consultat apoi m-a operat. Viata mea s-a imbunatatit gratie interventiei domnului doctor. In spital toata lumea vorbea foarte frumos despre domnia sa: asistente, pacienti. Mie mi-a salvat viata si probabil multe alte vieti. Este adevarat ca nu poti multumi pe toata lumea, dar cred ca este suficienta o singura postare pentru a va arata nemultumirea, mariana.

pacient
De `mariana pe 10 Ianuarie 2018

Pacientele si in general pacientul roman accepta multe umilinte pentru a-si rezolva o problema de sanatate Spiritul de turma este foarte dezvoltat pe plaiurile mioritice,da bine sa laudam, mai creste raitingul,mai facem reclama deghizata si nu sa spunem ceea ce ne doare. Este o vorba romaneasca-"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul plin" . In lumea asta sunt multi medici care opereaza ore intregi si isi fac datoria, muncesc enorm si care sunt prezenti langa tine atunci cand este nevoie si nu nevoie de pagini de internet pentru a se face cunoscuti.
Nu am uitat comportament dur si indiferenta fata de problema de sanatate a dr. Ion, ulterior ajungand sa ma operez in strainate, cu eforturi.

15 ani de fericire
De Antonesie Celina pe 05 Ianuarie 2018

Acum 15 ani am nascut cu acest doctor minunat, am avut aceasta sansa sa ma simt ingrijita si atent monitorizata( acesta a venit de la munte special pentru asta), sper ca multe mamicivsa aiba același noroc.

Un medic si un om exceptional
De Carla pe 28 Decembrie 2017

In luna octombrie 2017 am avut o laparoscopie la Maternitatea Giulesti, ca pacienta a dr. Ion. Absolut totul a fost impecabil, din toate punctele de vedere. Personalul medical grijuliu si mereu cu o vorba buna (exceptie - o infirmiera care poate nu trecea printr o perioada buna). Intr-adevar toti se poarta foarte frumos, indiferent daca din proprie initiativa dai sau nu ceva. Domnul doctor Ion este un munte de bunatate, vorbe bune si glume. Are mereu un zambet si un gand bun pentru fiecare. Refuza cu indarjire orice atentie materiala si pentru mine este un medic exceptional. Raspunde la orice intrebare scurt si la obiect. Este un om care munceste enorm si cred ca de aceea isi foloseste resursele psihice astfel incat sa ajute cat mai multi oameni. Am vazut cum in timpul in care pacientele/viitoarele paciente il asteapta, dumnealui vindeca alti oameni. Cu calm, profesionalism si bunatate. Iar asta merita oricate ore de asteptare.

pacient roman
De Magda pe 21 Decembrie 2017

Pacientele si in general pacientul roman accepta multe umilinte pentru a-si rezolva o problema de sanatate.De la statul cu orele intregi pentru o reteta, un consult,pentru o programare,etc, iar dupa operatie, indiferent cum te simti esti externat a doua zi. Spiritul de turma este foarte dezvoltat pe plaiurile mioritice,da bine sa laudam, mai creste raitingul,mai facem reclama deghizata si nu sa spunem realitatea si modul cum suntem tratati.Este o vorba romaneasca-"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul plin" . In lumea asta multi medici opereaza ore intregi si isi fac datoria.

Fibrom 12.5
De Trusca pe 10 Decembrie 2017

Nu am cuvinte sa multumesc domnului doctor IonIonut!!!asa ceva nu credeam ca o sa reusesca sa decupeze artizanal ditamai fibromul meu! Va multumesc domnul doctor!!!

La detalii
De Mihaela pe 01 Decembrie 2017

La detalii (lângă descriere completa)găsiți instituțiile unde lucrează dl doctor.

Ajutor
De Ana pe 01 Decembrie 2017

Vă rog, vreau și eu nr domnului doctor! Am probleme ( sunt la menopauza și am sângerări), va rog, ajutați.ma!
Unde îl pot găsi la particular?
Mulțumesc mult

Impresie foarte buna
De Elena pe 25 Noiembrie 2017

Am mai scris aici in luna mai,dupa operatia laparoscopica si histeroscopica pentru ambele trompe infundate,un polip si un fibrom. Revin in speranta ca voi ajuta alte persoane. Dupa operatie mi-a fost desfundata doar trompa dreapta. Stiind,din ce am citit pe net,ca trebuie sa ramai insarcinata dupa 2-3 luni de la interventie,l-am intrebat pe dr. Ion daca asa e bine sa fac iar el mi-a spus ca pot ramane insarcinata dupa primul ciclu,ca oricine poate face extrauterina,nu neaparat doar cele cu trompe proaspat desfundate. De asemenea,l-am intrebat si daca pot lua profecund ca aveam o cutie inceputa iar dansul a spus ca le pot lua,nu imi fac niciun rau,dar actioneaza mai mult asupra ovulatiei. Deci,m-am operat pe 12 mai,primul ciclu a venit pe 23 iunie si,din fericire,a fost si ultimul. Astazi am 22 de saptamani de sarcina si voi avea un baietel. Sper sa nu mai am vreodata probleme dar,daca voi mai avea,cu siguranta voi apela din nou la serviciile dansului. Cu ajutorul dansului si al lui Dumnezeu,am reusit dupa doi ani jumate sa-mi indeplinesc visul de a deveni mama! Cu operatia nu am avut probleme,doar la inceputul sarcinii am simtit niste mancarimi in zona operatiei de sub buric si a celei laterale.

Fibrom11cm
De IrinaIrmibin pe 19 Noiembrie 2017

Revin sa mentionez ca sunt foarte foarte bucuroasa ca am avut sansa sa fiu consultata de domnul doctor Ion!!!sper sa trecem cu bine pentru ca nu avem copii.va pup

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.