• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

parere
De Iuliana pe 11 Februarie 2018

A ma contacta d-mna Adriana, nu alte doamne, multumesc

parere
De Iuliana pe 08 Februarie 2018

va rog, a ma contacta d-na Adriana ( 20.01.2018) la: iuliem45@gmail.com, fiind de acord, multumesc

Super doctor
De Cati pe 06 Februarie 2018

Merg de 10ani la Domnul doctor am avut 2sarcini oprite în evoluție și am 2copii,acum 7luni am născut și nu misa întâmplat apsolut nimic am și cezariană făcută de dânsul și la prima și la a doua m-am simțit minunat ,a venit in fiecare zi sa mă vadă este un om minunat îl recomand cu toată încrederea.

Foarte trist
De Ionela pe 27 Ianuarie 2018

In 01.2017, m-a diagnosticat gresit cu sarcina extrauterina. Eram dupa aproape 5 ani de incercari si parca nu ne venea sa credem. Vestea de extrauterina ne-a lovit crunt. M-a internat si fara sa mai verifice odata, mi-a adminstrat metotrexat. Dupa o saptamana de teroare in care nu stii ce se intampla cu tine si ca ai o bomba cu ceas, imi spune ca defapt nu este extrauterina si o sarcina normala in uter. Ce a urmat va imaginati: avort terapeutic. A trecut un an, din pacate metotrexatul a facut ravagii in corpul meu, ma lupt si acum cu transaminaze mari si declansarea unei tiroidite. Am invercat sa-l iert dar e atat de greu. M-a distrus si mi-a distrus sansa la un copil! Daca macar isi cerea scuze ca a gresit atat de iremedial....nu am cuvinte; si nici macar nu a clipit.

pacient
De Ana pe 25 Ianuarie 2018

Relatia pacient -medic sub toate aspectele deficitara.Nu il recomand.

Doctor competent
De Trașcă pe 25 Ianuarie 2018

Un om și un doctor deosebit.Sunt foarte mulțumită de relația doctor pacient:comunicare totala,mi-a răspuns la toate întrebările și mi-a comunicat situația ,rezultatul procedurilor efectuate.Nu numai pentru simplul fapt ca vine primul si pleaca ultimul trebuie apreciat.Intr-adevar am asteptat ceva timp sa pot sta de vorba cu dansul,dar atunci mi-a raspuns la toate intrebarile.Mii mulțumiri!!!!

Clemență, stimate doamne
De DANA pe 22 Ianuarie 2018

Cu siguranță nu este ușor să răspunzi nevoilor medicale și umane a zeci, sute de paciente, dar și solicitărilor unor pesoane care își închipuie că medicina se face cu fluierul, deși viața a demonstrat acestora de multe ori…că nu este așa, că actul medical nu poate fi cronometrat, ci este apanajul medicului raportat la problema pacientei.

Consultatii la Giulesti, Centrul de Planificare, 3 zile pe saptamana, consultatii la Gynecohealth, răspunsuri la mesajele pacientelor, operatii la Giulesti, Regina Maria, Sanador, Medlife…Dl. Dr Ion Ionuț nu a devenit aglomerat, foarte căutat și foarte solicitat acum! Așa a fost totdeauna! Zeci de ani a fost lăsat, încurajat și susținut in demersul transformării meseriei în “misiune”! Cuvântul magic este …ECHILIBRUL!

Viața te schimbă, oamenii din jur te influențează, deci, adaptarea este foarte importantă! Viața nu incepe si se termina cu noi, dar nici cu dl. dr. Ion Ionuț! Aveti, deci, posibilitatea să alegeți!

Să-i dam Slavă lui Dumnezeu ca există…aglomerat, grăbit, delicat, implicat, zâmbitor, empatic, uneori carismatic, “bun executant”, “robotizat”, chiar si “nesimtit”. Să ne rugăm pentru sănătatea dânsului!

O seară liniștită tuturor!

de ce nu spuneti exact ce a facut?
De Mihaela pe 20 Ianuarie 2018

Stimata doamna Adriana,va rog sa spuneti exact ce a facut domnul doctor, de ce nu explicati nesimtirea dansului.Fiecare are dreptul la o opinie, dar trebuie justificata.Nu puteam arunca niste cuvinte si atat.

dezamagitor
De Adriana pe 20 Ianuarie 2018

Numai pareri bune despre acest medic, eu sunt profund dezamagita de comportamentul acestui medic "renumit". Nu il recomnad nimanui. Dezgust total.Nesimitirea e o latura care il caracterizeaza.

postare mariana din 10 ian
De Elena pe 10 Ianuarie 2018

Stimata Doamna,

Mentionez de la bun inceput( ca sa nu se faca speculatii), ca nu am nici o legatura cu dr. Ion. Am fost pacienta dansului multi ani la rand si pot sa va spun ca intr-adevar este un medic si un om de exceptie. Aceasta este parerea mea, pe care mi-am format-o dupa multe, multe "vizite" in spitalul Giulesti. Cu toate acestea, sunt convinsa ca la multitudinea de paciente pe care le are dl. doctor, nu poate sa multumeasca pe toata lumea. Se pare ca una dintre aceste persoane sunteti chiar dvs.
OK , este dreptul dvs. sa va spuneti parerea. Dar ma intreb, nu sunteti in stare sa exprimati in cateva cuvinte impresia pe care v-a lasat-o dl. doctor? De ce a trebuit sa copiati, cuvant cu cuvant postarea altei paciente - magda din 21 decembrie?


pacient roman
De Magda pe 21 Decembrie 2017
Pacientele si in general pacientul roman accepta multe umilinte pentru a-si rezolva o problema de sanatate.De la statul cu orele intregi pentru o reteta, un consult,pentru o programare,etc, iar dupa operatie, indiferent cum te simti esti externat a doua zi. Spiritul de turma este foarte dezvoltat pe plaiurile mioritice,da bine sa laudam, mai creste raitingul,mai facem reclama deghizata si nu sa spunem realitatea si modul cum suntem tratati.Este o vorba romaneasca-"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul plin" . In lumea asta multi medici opereaza ore intregi si isi fac datoria.



pacient roman
De Magda pe 21 Decembrie 2017
Pacientele si in general pacientul roman accepta multe umilinte pentru a-si rezolva o problema de sanatate.De la statul cu orele intregi pentru o reteta, un consult,pentru o programare,etc, iar dupa operatie, indiferent cum te simti esti externat a doua zi. Spiritul de turma este foarte dezvoltat pe plaiurile mioritice,da bine sa laudam, mai creste raitingul,mai facem reclama deghizata si nu sa spunem realitatea si modul cum suntem tratati.Este o vorba romaneasca-"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul plin" . In lumea asta multi medici opereaza ore intregi si isi fac datoria.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.