• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dezamagire partiala
De Daniela pe 19 Mai 2012

Buna fetele, vreau sa va spun pe scurt istoria mea de ieri, de la Giulesti. De la inceput vreau sa spun ca dl.dr.Ion iese din acest subiect, adica dansul este acelasi om verical de care ati povestit si voi. Cu personalul insa nu am avut cele mai bune "experiente".Ieri dimineata m-am internat pentru analizele pe care si voi le-ati facut inainte de laparo, urmand ca interventia sa o fac luni. Am avut supriza unei ecografii facute de nu stiu ce dr.Pana, care mi-a spus ca as putea fi insarcinata, desi iau anticonceptionale de aprox 10 ani si nu se punea nicicum problema, apoi ca nu stie unde sunt localizate ovarele, dar am inteles ca uneori nici ei nu sunt pe "subiect". Am terminat investigatiile la ora 13:00, dar am asteptat medicul anestezist, 7 ore, adica pana la 8 seara, desi trebuia sa ma intorc acasa, eu si altele ca mine. Si dupa ce in final s-a deranjat pentru noi, imi spune senina la ora 20, dupa peste 12 ore de asteptat in spital, ca imi trebuie consult cardiologic pentru a imi da luni avizut de anestezie. Adica bataie de joc, eu am probleme minore cardiace care nu pun probleme, am inteles "grija" lor pentru pacienti, ca doar de aia am asteptat 12 ore din grija absoluta, dar fisa am completat-o dimineata, aceea de consimtamant si am stat acolo atatea ore, nu puteau sa imi spuna in acest interval? Mergeam undeva si faceam un amarat de EKG. Cand am intrebat daca pot face acolo mi s-a spus ca nu stiu unde m-am dus? "in spital de ginecologie" nu au cardiolog. Si daca cineva are nevoie? O gravida? O trimit cand naste sa faca consult? In fine, a fost dezastruos, nimeni nu a trecut pe la noi in atatea ore sa ne spuna ceva, cat asteptam, de ce nimic. Intre timp aseara la 22:00 am ajuns acasa, iar astazi dimineata am umblat dupa cardiolog, am avizul si luni merg pentru laparoscopie. Cardiologul a zis ca nu a fost nimic intemeiat din partea anestezistei, afectiunea mea e minora, am 4 interventii cu anestezie generala, niciuna cu probleme. Cam asta am vrut sa va povestesc, eu una nu ridic standardul pentru personal, nu deocamdata, o sa vad si pe perioada interventiei si dupa cum va fi si va voi povesti. Pana atunci sanatate fetelor si aveti grija..

Hello
De Andreea_stel pe 18 Mai 2012

Buna Alina, vroiam sa te intreb ce operatie ai facut cu Dr. Ion, am si eu o parascopie pentru endometrioza programata si vroiam mai multe detalii despre cum a decurs operatia ta si referitoare la conditiile din spital, daca se poate. Multumesc frumos si sanatate multa.

Super doctor, super echipa cu care lucreaza
De Alina pe 16 Mai 2012

Super doctor Ion Ionut la fel si d-na asistenta sefa Coca Guzinschi. Am nascut cu ajutorul d-nului Doctor acum 10 ani si in aprilie 2012 m-a operat tot la dansul. Este un adevarat profesionist. Vi-l recomand cu incredere. La tarife nu se poate completa pentru ca la d-nul doctor nu se practica binecunoscuta politica cu "pliculetul" sau "cadoul".

Dr. Ion Ionut Adrian
De Diana pe 10 Mai 2012

Buna! Ai mers la domnul doctor? As vrea si eu sa merg. Ce ai rezolvat?

Pentru Alina
De Daniela pe 08 Mai 2012

Multumesc pentru tot ce mi-ai spus Alina, iti doresc sanatate cat cuprinde! Ne auzim!

Gata cu operatia
De Alina pe 08 Mai 2012

Bine v-am regasit dragele mele! Buna Daniela! Eu m-am intors duminica acasa dupa o laparo facuta de d-nul dr. Ion Ionut. M-am internat joi "namancata, nebauta" :D si mi s-a recoltat sange de dimineata, iar pe la pranz mi s-a facut colposcopie unde mi s-a gasit si o leziune pe col. Prea mult nu am apucat sa ma bucur de "papa" pentru ca, incepand cu ora 17, nu am mai mancat si baut nimic. Vineri am fost internata la reanimare de dimineata si pe la ora 13 mi-a venit randul la operatie. Nu am simtit absolut nimic si d-nul dr. mi-a spus ca nu am avut endometrioza, ci chist dermoid. Sambata am iesit de la reanimare si mi s-a spus ca pot merge acasa, dar m-am simtit foarte slabita si ametita ca sa plec tocmai la Galati asa ca am ramas si sambata. Va pup pe toate fetelor! Ma alatur si eu multumirilor catre d-nul administrator pentru ca ne da voie din nou sa sporovaim atat impresii cat si alte subiecte legate tot de activitatea d-lui dr. Ion Ionut! Peste o luna si jumatate trebuie sa merg din nou la Giulesti ca sa imi iau analizele anatomopatologice. Sanatate multa dragele mele!

Laparoscopie
De Daniela pe 07 Mai 2012

Buna fetele, nu am mai scris nimic, pentru ca am senzatia ca aparitia mea aici a creat controverse. Eu am intrebat cam multe, pentru ca initial nu am stiut cum "sta treaba....". Acum insa pentru ca e "liber la postat" am vrut sa va spun ca sunt putin dezamagita ca azi am sunat sa ma programez pentru laparoscopie pentru endometrioza ( asa mi-a spus dl dr) si m-au programat abia peste 2 saptamani, pe 21 mai. Pe 18 m-au chemat sa imi faca ceva investigatii. As vrea sa va intreb ce investigatii fac si mai ales cate zile se sta spitalizat pentru o laparo (dupa interventie ma refer - 1-2 zile??). Cine a facut dintre voi asa ceva. Multumesc dl.administrator si voua fetelor.

HSG
De Ina pe 06 Mai 2012

Eu am facut hsg anul acesta la dl dr. Cam astea sunt actele. Iti va face internare pentru o zi, iar la radiologie unde se face aceasta procedura este doar o asistenta si dl dr care iti face procedura. Eu am dat 10 RON la asistenta, iar dl dr. nu a vrut sa accepte. Bafta!

Histerosalpingografie
De Bluegreen pe 06 Mai 2012

Buna, fetelor, maine sunt programata la dnul. dr. Ion pentru HSG. In afara de adeverinta de salariat, biletul de trimitere de la medicul de familie si CI, ce ar mai trebui sa mai am la mine? Bineinteles, in afara de hainele de schimb. In situatia in care va primi banii, cat ar trebui sa-i dau? Ii dau si lui si radiologului? Va multumesc.

Salut din nou
De Crina_Crina pe 05 Mai 2012

Fetelor, eu sunt "Crina". Dar cred ca mi-ati recunoscut stilul. Pup.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.