• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Birocratia din Romania
De Mirela pe 13 Iunie 2012

Buna fetelor. Vreau sa ajung si eu urgent la dr. Ion Ionut. Am sunat la spitalul Giulesti si m-a plimbat de la sectie la alta, nimeni nu stie nimic dupa care iti inchid si tel. Vreau si eu un nr. de tel ca sa fac o programare. Multa sanatate. Astept un raspuns din partea voastra.

Un medic minunat
De CLAUDIA pe 31 Mai 2012

Singurul medic pe care l-am cunoscut, atat de deosebit cat si profesionist. Dumnezeu sa-i dea sanatate.

Raspuns - marina
De Bluegreen pe 31 Mai 2012

Multumesc pentru urari, speram sa fie totul in regula pana la sfarsit! Nu, nu am facut
niciun fel de analiza, ideea e ca eu le aveam facute de cateva luni si de aia nu le-am mai facut. Insa, aici as putea sa-i dau o bila neagra dnului. dr. ca nu m-a intrebat nimic de aceste analize si totusi mi-a facut HSG. Daca nu le-as fi avut facute deja si daca el nu zicea nimic, ma duceam eu si mi le faceam, stiam ca trebuie facute cele de chlamidya, mycoplasma si ureaplasma. Succes!

La spital!
De Marina pe 30 Mai 2012

Buna! Ma bucur mult pentru tine! Cand am fost la cabinetul particular (ti-am scris si pm) a sunat cineva sa se programeze ca sa poata fi luata in evidenta de dnul doctor, iar asistenta i-a zis ca gravidutele nu au de ce sa vina la cabinet, ci la camera de garda, in spital, la ora 14 00., in fiecare zi poate veni in afara de joi. Se intra in ordinea in care se prezinta acolo, e fara programare. Poti suna sa intrebi direct pe asistenta la cabinet. Este o draguta si te va lamuri. Felicitari si numai ganduri bune, bebe sanatos si la termen. Sper sa iasa bine si la mine hsg, dar sunt cam sceptica. Te rog zi si mie daca tu ai facut inainte de hsg analize?

In sfarsit...:))
De Bluegreen pe 29 Mai 2012

Buna, fetelor! Pe 7 mai am facut HSG la dnul dr. Ion Ionut si pot sa spun ca nu am ce sa-i reprosez acestui medic: am inteles ca este singurul medic din spital care vine si face HSG personal pacientelor sale, impreuna cu radiologul, evident. Acum, insa am o nelamurire: se pare ca HSG a fost cu noroc si vom avea un bebe. Ieri am avut testul pozitiv si azi am facut prima betaHCG. O sa repet analiza si joi ca sa vedem daca e ok, insa as vrea sa stiu ce trebuie sa fac acum. Unde sa ma programez la dnul. dr. pentru confirmare ecografica, luat in evidenta etc.??? Multumesc!

Despre asistentele de la Giulesti
De Alina pe 28 Mai 2012

Buna, Nico! Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu amabilitatea asistentelor de la Giulesti! Si eu am fost operata laparoscopic acum mai putin de o luna tot la Giulesti, tot la d-nul dr. Ion Ionut. Dupa operatie eu am ramas la reanimare in ziua respectiva si peste noapte, dar am avut parte de niste dragute de asistente care misunau printre noi non-stop. Si cu mine s-au purtat dragut desi fiecareia i-am pus bani in buzunar abia dupa ce facea ceva pentru mine ca sa fiu eu impacata ca ii dau din toata inima. Tot timpul veneau si ne faceau ba calmante, ba ceva impotriva greturilor etc. Eu spun chiar ca m-am simtit "rasfatata"acolo. La salon a fost mai greu si cam trist pentru ca ramasesem in camera doar cu o batranica care nu era deloc vorbareata. Te inteleg perfect; si eu am avut dureri groaznice de la gazul acela. Asistenta a venit sa ma intrebe daca am nevoie de calmante, venea si infirmiera sa ne aduca ceai sau mancare. A fost ok. Imi pare rau, insa, pentru faptul ca, la concediul medical, m-au trecut cu "boala obisnuita", desi nu cred ca o operatie de chisturi dermoide de 8 si 6 cm + altele mai mici sunt chiar o boala obisnuita. Poate doar printre femei. Asadar m-am facut doar cu 75% din salariu. Sanatate si pupicei tuturor, dragelor si anuntati-ne si pe noi cine a mai devenit mamica intre timp! :D

Odiseea sanitar romaneasca " never ends"
De Nico2983 pe 27 Mai 2012

Buna fetelor, Tocmai am fost externata dupa ce am facut o operatie laparoscopic la Dl Dr. Ion Ionut. Nu am decat cuvinte de lauda despre profesionalismul si a dragoastei fata de munca pe care o face, dar am fost tare dezamagita de asistentele din spital. Majoriatatea sunt niste acrituri satule de munca pe care o fac desi primesc, cred ca de la toti, mici renumaratii pentru ceea ce fac.Dupa ce am fost operata si am fost adusa in salon am ramas peste noapte singura, fara insotitor, desi am avut niste dureri groaznice de oase, muschi de la dioxidul de carbon folosit in timpul operatiei. Asistenta de garda a spus clar ca nu este voie cu insotitor si ca va avea ea grija daca va fi nevoie peste noapte de ceva in caz ca am dureri. Ce pot spune este ca dupa ora 12 s-a "evaporat" si nu a mai dat prin salon deloc pana dimineata urmatoare. Intrebarea mea este daca esti operat si nu poti sa te ridici si celelalte colege de salon sunt in aceeasi situatie, cu dureri si nu se pot deplasa cum poti anunta daca acesta "asistenta" a dormit toata noaptea in rezerva fara a mai veni prin salone pentru a vedea cum se simt pacientii?
Pe scurt Dl Doctor Ion Ionut nota 20 si acriturile de asistente -( minus) 50.
PS: Stelele acordate ca si punctaj sunt exclusiv pentru Dl Doctor!

Tot eu!
De Marina pe 25 Mai 2012

Am citit si postarile anterioare, dar nu am gasit nimic de tarife! Stiu ca nu accepta, dar daca voi insista trebuie sa accepte, in general nu renunt usor:) si ma mai ingrijoreaza ceva fetelor: nu mi-a zis nimic despre analize secretie sau alte infectii posibile inainte de aceasta interventie. E in regula? Sau de aceea mi-a spus ca trebuie sa ne vedem la 7 la planing in ziua respectiva? Voi cum ati procedat?

Impresie foarte buna
De Marina pe 25 Mai 2012

Am reusit sa ajung la domnul doctor. Intradevar un om deosebit, ce trateaza cu mare atentie si respect pacienta. Am fost programata pentru histerosalpingografie. Comunica, este placut, raspunde cu zambetul pe buze la orice intrebare. Prima impresie este una foarte buna. Aveti idee de costurile unei histerosalpingografii? O va face domnul doctor?

Histeroscopie
De Miu ainal pe 24 Mai 2012

As dori daca se poate, sa stiu, pretul unei histeroscopii. Am polip endometrial si as mai vrea sa stiu si care este durata de spitalizare. Va multumesc.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.