Cum se intelege copilul Rac cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Rac cu fratii din fiecare zodie

Racul este un copil sensibil, cu un suflet frumos si generos, care poate fi ranit foarte usor. Afla care sunt calitatile pe care Racul le foloseste in relatia cu fratii din alte zodii si care sunt nativii care sunt compatibili cu firea lui emotiva!

Compatibilitatea fratilor Rac - Berbec

Cu un Berbec incapatanat si un Rac sensibil, este posibil sa ai ceva de munca pentru a-i impaca si a-i ajuta sa se inteleaga bine. Pe de-o parte, Berbecul are tendinta de a domina Racusorul, dar si de a-l ignora uneori, ceea ce poate fi dezavantajos pentru modul in care evolueaza relatia lor.

Invata Berbecul sa fie mai generos si maleabil si sa coopereze armonios cu fratiorul lui. Ajuta Racul sa-si creasca increderea in forte proprii si sa ia initiativa in proiectele in care ocazia sa se implice.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Taur

Intre Taur si Rac exista un raporta clasic de autoritate, intrucat nativul Taur este dominator. Dincolo de orice divergenta, aceste zodii impartasesc o dorinta comuna: aceea de a se proteja si de a se ajuta reciproc. Relatia dintre cei doi nativi va evolua frumos, daca ai grija sa ii implici in proiecte comune si sa-i ajuti sa colaboreze cu succes spre atingerea acelorasi idealuri.

Racusorul, mai suparacios defel, isi va iesi mai usor din fire si va izbucni mai multe conflicte decat Taurul. Desi sunt inevitabile, daca ai grija sa-i ajuti sa le depaseasca pe cale diplomatica, vor avea o multime de lucruri de invatat unul de la altul.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Gemeni

In ciuda personalitatilor diferite, Geamanul si Racul vor gasi intotdeauna lucruri, jocuri si activitati comune, cu ajutorul carora isi vor consolida relatia de fraternitate. Racul este un bun ascultator, pe cand nativul din Gemeni are capacitati oratorice desavarsite. Au de invatat o multime de lucruri unul de la celalalt, atat timp cat ai grija sa diminuezi cat mai mult conflictele si certurile dintre ei.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Rac

Atunci cand doua suflete nobile si sensibile se alatura, momentele frumoase nu vor lipsi in sanul familiei tale. Copiii din zodia Rac sunt buni ascultatori, pasnici din fire si generosi unul cu celalalt. Conflictele vor aparea in special din cauza faptului ca fiecare dintre ei isi va dori sa fie mai mult in centrul atentiei decat celalalt, nevoia de atentie fiind o caracteristica dominanta a zodiei.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Leu

Desi caracteristicile si felul de a fi al celor doua zodii sunt total opuse, se pare ca intre un Rac si un Leu se poate naste o relatie frumoasa de prietenie. Singura conditie este sa ii iubesti pe amandoi la fel si sa le acorzi atentie egala, intrucat ambele zodii tanjesc dupa atentie si apreciere. In momentul in care unul se va simti neglijat sau desconsiderat de vreunul dintre parinti, exista riscul aparitiei rivalitatii fraternale.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Fecioara

Racul si Fecioara sunt unele dintre cele mai compatibile zodii atunci cand vine vorba de relatia dintre frati. Au o multime de lucruri in comun si impartasesc aceleasi idealuri. Sunt iubitori, protectori si se ajuta reciproc. Certurile intre cei doi frati apar adesea din cauza firii dezordonate si dezorganizate a Racului, caracteristici inacceptabile pentru Fecioara mereu planificata.

Nu te baza doar pe faptul ca sunt compatibili, pentru a-i scapa din ochi sau a-i lasa sa-si faca de cap, intrucat exista si momente in care-si vor scoate "gherutele" si "cornitele". Este bine sa fii pe faza si sa actionezi rapid, pentru ca astfel de conflicte sa nu degenereze.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Balanta

Si Balanta este o zodie pe gustul Racului. Fac casa buna impreuna, iar relatia dintre ei se consolideaza natural, fara efort. Aproape ca se inteleg doar din priviri si au o imaginatie bogata, ceea ce ii va ajuta sa traiasca experiente frumoase si interesante impreuna. Este recomandat sa-i pui adesea sa lucreze in grup, intrucat formeaza o echipa de succes.

Compatibilitatea fratilor Rac - Scorpion

Scorpionul si Racul sunt perfect compatibili, intrucat isi asigura tot ce au nevoie unul altuia pentru a se dezvolta armonios atat ca individualitati, cat si ca frati. Racul ajuta Scorpionul sa-si stapaneasca impulsurile si ii ofera un mediu calm si afectuos in care sa se dezvolte, pe cand Scorpionul trage dupa el Racul ceva mai delasator din fire, ajutandu-l sa-si depaseasca limitele.

Conflictele dintre ei sunt rare, fara violente fizice. Nu rezista sa stea suparati unul pe celalalt. Scorpionul va lasa primul supararea deoparte si va cauta solutii de impacare cu fratiorul lui.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Sagetator

Racul si Sagetatorul sunt foarte greu de impacat ca frati, intrucat au interese diferite. Autoritatea Sagetatorului inhiba si frustreaza Racusorul sensibil si fragil. Insa si Sagetatorul are o latura sensbila, care, daca este descoperita cu rabdare, poate deveni cheia consolidarii unei relatii fraternale frumoase intre cele doua zodii.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Capricorn

Capricornul si Racul sunt exemplul perfect ca atractiile se atrag. Oricat de diferiti ar fi, au sanse mari sa realizeze lucruri frumoase impreuna. Capricornul este protector cu Racul, care tanjeste dupa siguranta. Racul sprijina si incurajeaza Capricornul, care are nevoie constant de stimulente si vorbe bune pentru a persevera.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Varsator

Relatia dintre Varsator si Rac este presarata de o multime de momente de cumpana, din cauza conceptiilor si principiilor diferite dupa care se ghideaza fiecare dintre cele doua zodii. Racul este mai sensibil si se ghideaza in actiunile lui dupa emotii si intuitie, pe cand Varsatorul este mai pragmatic din fire si se bazeaza pe gandirea logica. Ideal este sa invete cat mai multe lucruri unul de la celalalt, astfel incat sa se completeze reciproc.  

Compatibilitatea fratilor Rac - Pesti

Racul si Pestii sunt zodii compatibile. Esti norocoasa sa ai o pereche de fratiori nascuti sub semnele acestor zodii, intrucat sunt foarte iubitori, protectori unul cu celalalt, dar si sensibili. Se inteleg foarte bine, tocmai pentru ca impartasesc conceptii comune.

Scandalurile sau certurile dintre ei nu sunt deloc violente. Dimpotriva, momentele de cearta dintre ei sunt presarate cu rauri de lacrimi, plansete si chipuri triste, care te vor emotiona puternic.  

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre