10 curiozitati despre copiii nascuti in luna mai

/ / Modificat: 2018-05-07
10 curiozitati despre copiii nascuti in luna mai

In calendarele Gregorian si Iulian exista sapte luni ale anului compuse din cate 31 de zile, iar una dintre aceste luni este si luna mai, cea de a cincea luna din calendar si luna care gazduieste doua dintre semnele zodiacale, Taur si Gemeni.

10 curiozitati despre persoanele nascute in luna mai

Daca copilul tau este nascut in luna mai, este bine sa stii care sunt cateva din caracteristicile nativilor nascuti in aceasta luna. Pe unele dintre ele s-ar putea sa le recunosti deja, pentru ca cel mic deja le manifesta, in timp ce pe altele, este posibil sa le identifici pe masura ce copilul tau se indreapta spre maturitate.

1. Sunt auto-motivati

Atunci cand isi doresc cu adevarat ceva, cei nascuti in mai sunt foarte motivati sa si obtina acel lucru si nu au nevoie sa fie motivati de cei din jurul lor pentru asta. Esecurile nu exista in vocabularul lor, cu alte cuvinte, nu permit esecurilor sa ii impiedice in realizarea telurilor propuse.

2. Le place sa atraga atentia

Le place sa fie observati de alti oameni, de aceea fac adesea lucruri care sa atraga atentia celor din jur. Atunci cand sunt inconjurati de multime, se asigura ca intraga atentie se concentreaza asupra lor, iar farmecul lor ii ajuta sa acapareze atentia usor.

3. Sunt visatori

Sa faca planuri de viitor este una din activitatile lor favorite, sunt extreme de visatori , dar se asigura intotdeauna ca orice vis ar avea, sau orice plan si-ar propune, sunt realizabile. Nu fac niciodata planuri care sa nu fie practice, pentru ca desi sunt visatori, nu traiesc din fantezii.

4. Sunt cheltuitori

Nativii acestei luni sunt cheltuitori in general, uneori chiar pana la risipa, dar numai atunci cand vine vorba de ei insisi si de cei dragi lor. Nu se uita la bani niciodata atunci cand este vorba de fericirea celor pe care ii iubesc.

5. Sunt incapatanati

Ca si fire, cei nascuti in mai sunt incapatanati, nu asculta sugestiile celor din jur, nici cand acestea le-ar putea fi benefice, iar discutiile logice sunt o risipa de vreme.

6. Sunt entuziasmati cand invata ceva nou

Cei nascuti in mai sunt persoane inteligente, interesate in general de orice lucru care ii poate ajuta sa dobandeasca noi cunostinte; nu este de mirare faptul ca sunt pasionati atat de matematica, cat si de literatura.

7. Sunt pasionati de calatorii

Le place sa descopere si sa exploreze locuri noi, motiv pentru care au o mare pasiune pentru calatorii si nu le sta in fire sa stea prea mult pe acasa, pentru ca li se pare plictisitor.

8. Sunt independent financiar

Fac tot posibilul sa nu ceara bani de la familia lor, daca sunt suficient de mari sa munceasca, le displace sa fie dependent financiar de cineva. Isi cumpara lucrurile de care au nevoie cu proprii bani.

9. Sunt harnici

Este normal ca nativii lunii mai sa fie harnici si dependent de munca; le place sa munceasca in continuu pentru a avea bani suficienti sa traiasca bine.

10. Se enerveaza repede

Desi sunt persoane placute, in preajma carora iti place sa fii, nu ii provoca pentru ca se enerveaza repede si s-ar putea sa regreti daca faci asta.

Fara indoiala, daca copilul tau este nascut in mai, poti sa te astepti nu doar la farmec din abundenta, ci si la un elev silitor in scoala si un adult independent si muncitor atunci cand va creste, motive serioase de mandrie, pentru orice parinte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii Zodii copii

Articole recomandate

Citeste si despre