5 motive pentru care bebelusii nascuti in iulie sunt speciali

/ / Modificat: 2018-07-03
5 motive pentru care bebelusii nascuti in iulie sunt speciali

Daca te pregatesti sa aduci pe lume un bebelus in luna iulie, ai multe motive sa sarbatoresti, primul dintre ele fiind ca ai indurat aceasta sarcina in lunile calduroase de vara. Insa in primul rand, chiar daca stii deja ca bebelusul tau va fi cel mai minunant copil din lume, iata la ce ar trebui sa te astepti de la el!

5 lucruri interesante despre copiii nascuti in iulie

Bebelusii nascuti in iulie vad mereu partea pozitiva a lucrurilor

Cei nascuti in iulie sunt persoane pozitive, care tind sa vada mereu jumatatea plina a paharului si raza de soare de la capatul tunelului, ceea ce este o calitate de apreciat, care ii va ajuta sa iasa invingatori in multe situatii din viata.

Persoanele nascute in luna iulie isi stapanesc foarte bine sentimentele

Conform unui studiu realizat in Japonia, bebelusii nascuti vara au demonstrat pana la varsta de 18 luni mai mult efort controlat decat cei nascuti toamna sau iarna. Acest lucru priveste abilitatea de a alege voluntar desfasurarea unei actiuni, in conditii conflictuale, dar si de a planifica viitorul si de a detecta eventuale probleme.

Acest efort controlat se crede ca ar avea legatura cu abilitati de stapanire si control a sentimentelor si a propriului comportament.

Vor avea nevoie de un imbold

Studiile realizate arata ca bebelusii nascuti in lunile de vara sunt mai predispusi la a nu urma o facultate; expertii sunt de parere ca acest lucru se datoreaza faptului ca cei nascuti vara sunt de obicei cei mai mici din clasa, la scoala. Insa pentru ca au o fire optimista, cu siguranta cu putina perseverenta si un mic imbold din partea ta, bebelusul va urma cu siguranta studii superioare!

Sunt cei mai inalti din clasa

Bebelusii nascuti in aceasta luna, dar si in iunie si in august, au de regula greutatile cele mai mari la nastere si se pare ca sunt predispusi la a creste mai inalti decat cei nascuti in alte anotimpuri ale anului.

Probabil ca sunt stangaci, dar atat de adorabili!

Studiile au aratat ca bebelusii nascuti intre luniile martie si iulie au sanse mai mari sa devina stangaci. Motivul? Cercetatorii banuiesc ca ar avea ceva de-a face cu variatiile sezoniere asupra altor factori, cum este incidenta agentilor infectiosi.

Bravo mamico, se pare ca pentru ca ai indurat zapuseala si soarele arzator din lunile de vara a fost cu folos, sau cel putin asa iti va reaminti mai tarziu micutul tau optimist!

Personalitati celebre nascute in luna iulie

Denumirea lunii iulie vine de la celebrul lider roman, Iulius Cezar, a carui zi de nastere se crede ca ar fi fost candva intre 12 si 13 iulie, insa el nu este singura persoana influenta nascuta in luna iulie.

Alte personalitati nascute in aceasta luna sunt Nelson Mandela, Printesa Diana, Jackie Kennedy, dar si nu mai putin de 4 presedinti americani: john Quincy Adams, Calvin Coolidge, Gerald Ford si George W. Bush. Cu atati lideri marcanti nascuti in Iulie, asteaptata la lucruri marete de la bebelusul tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Curiozitati copii Zodii copii

Articole recomandate

Citeste si despre