Vestimentatia bebelusului la buget de criza

/ / Modificat: 2010-11-01
Vestimentatia bebelusului la buget de criza

In aceste conditii de buget restrans trebuie sa te gandesti si cum vei cumpara vestimentatia bebelusului la buget de criza. Iar bebelusii au nevoie de hainute, o  multime de hainute.


In acelasi timp, bebelusii cresc rapid, asa ca hainutele care-i vin azi copilului tau nu i se mai potrivesc peste o luna. Din acest motiv, multi parinti incearca sa faca economie atunci cand cumpara hainute pentru cei mici.

Primul pas ar fi sa va indreptati spre magazinele care ofera reduceri la hainutele de bebelusi. Majoritatea magazinelor practica reduceri la schimbarea colectiilor, deci puteti gasi tot felul de piese la preturi convenabile – si daca tot sunteti acolo, puteti pune mana si pe alte produse specifice copiilor, devenite brusc mai accesibile, cum ar fi jucariiproduse de igiena, etc.

Si online se pot gasi solutii ieftine pentru nevoile copilasului, avantajul fiind ca se "taie de pe lista" o deplasare in persoana de la magazin la magazin. Se pot cumpara mai multe bucati din acelasi produs, cu o reducere gen 10% pentru 10 de bucati – foarte avantajos daca faceti echipa cu inca o mamica grijulie.


Imprumutati, impartiti sau cumparati haine de bebelusi cu alti parinti. Daca aveti prieteni sau rude care au copii care au crescut, insa inca mai pastreaza hainutele lor de bebelusi, vorbiti cu ei – poate faceti un schimb reciproc avantajos.

O alta idee sunt site-urile care compara preturi ale aceluiasi produs ce se gaseste in mai multe magazine. Va scutesc de mai multe drumuri pentru a descoperi cea mai buna oferta si va ajuta sa faceti economie.

Pentru mai multe optiuni de hainute de bebelusi la preturi acceptabile poti sa arunci un ochi si in sectiunea de vanzari-cumparari a forumului Copilul.ro, Bazar.

Alexandra Ilie


Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre