Cum sa iti regenerezi parul rapid

/ / Modificat: 2016-06-29
Cum sa iti regenerezi parul rapid

Este bine stiut faptul ca mamele au o viata agitata. Bucuria vietii lor nu aduce doar clipe de liniste, ci si perioade tumultuoase care isi lasa amprenta pe chipul si corpul lor. A avea un copil este cel mai frumos lucru pe care o femeie il poate face. Sarcina poate fi cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, dar are si ea minusurile ei: starile de voma, ametelile, depresia, aparitia unor iritatii si mai ales caderea parului in cantitati alarmante.

Multe dintre femei pierd foarte mult par dupa nastere. Parul este o componenta esentiala a frumusetii unei femei. Inspira feminitate, delicatete, vulnerabilitate, dar si forta. Tot ceea ce femeia este inainte si dupa ce are un copil.

In afara de aceasta problema, datorita stresului femeile pot avea probleme cu matreata, foliculita, psoriazisul. Dintr-un par sanatos, stralucitor, femeile ajung sa aiba un par deteriorat, cu varfuri despicate, un scalp cu probleme. Ce este si mai alarmant este ca aceste probleme pot fi vazute de oricine. Matreata se vede cu ochiul liber chiar de la departare. Astfel de probleme risca sa fie cauza unei prime impresii mai putin bune.

In speranta ca vor rezolva problemele parului si scalpului, femeile apeleaza la produse care promit sa le readuca sanatatea si frumusetea podoabei capilare. Din pacate nu toate produsele folosesc ingrediente naturale si in mod sigur nu se pot ocupa de toate problemele mentionate mai sus de la prima folosire.

Pe piata romaneasca a aparut un produs care se va ocupa de toate problemele parului degradat. Acest produs este un tratament anticaderea parului produs 100% din produse organice cum ar fi: miere, fagure de miere, iasomie, scortisoara. Newhair este singurul produs de pe piata care nu contine apa.

De asemenea, NewHair asigura regenerarea firului de par de la radacina si chiar cresterea parului in zonele afectate de calvitie. Spre deosebire de alte produse, acest tratament de par se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Ajuta cresterea parului la femeile insarcinate carora le cade parul in cantitati alarmante in timpul sarcinii, dar si la barbatii care sunt afectati de calvitie prematura.

NewHair vine intr-un ambalaj elegant, intr-o cantitate mare: 620 grame, suficient pentru 3 luni de tratament, cu o inconfundabila aroma de scortisoara. Este o pasta solida ca mierea din care se ia o lingura și se dizolva in apa. Se aplica pe parul ud si se lasa sa actioneze 30-60 minute. Se clateste apoi cu apa din abundenta. Rezultatele se vad de la prima aplicare.

Pentru un par regenerat, stralucitor, folositi cu incredere NewHair!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre