Copilul.ro

Despre ciclu

Despre ciclu - afla tot ce trebuie sa stii despre ciclul tau menstrual, menstruatie si ovulatie pentru a putea concepe usor un copil.

Ciclul menstrual: ce se intampla in cele 28 de zile?
Exista oare o legatura intre ciclurile lunii si ciclul menstrual? Iata un raspuns. Inainte sa se descopere electricitatea, organismul femeii era influentat de cantitatea de lumina primita de la luna. Asa cum plantele si animalele cresc si se dezvolta in stransa legatura cu astrele (soarele, luna), tot la fel nivelul hormonal este influentat de ele. Mai mult decat atat, toate femeile aveau menstruatie in acelasi timp. Astazi, lumina artificiala a dereglat complet ciclurile.

Aminteste-ti care au fost circumstantele in care ai auzit prima oara de menstruatie! Cum a fost prima ta experienta? Ce surse de informatii ai utilizat pentru a cunoaste mai multe lucruri? Paragrafele urmatoare

Data: 26 iulie 2013

Alte articole despre:  despre menstruatie ciclu forum
Prima menstruatie Prima menstruatie
Prima menstruatie  in viata unei fete poate fi un moment destul de dificil, de aceea este bine sa fie pregatita din-nainte pentru a face fata situatiei delicate. Un lucru este sigur, orice fata va trece prin aceasta experienta la un moment dat, dar momentul poate fi mai putin dramatic daca stie la ce sa se astepte. Citeste mai departe pentru a afla cateva sfaturi pretioase pentru a trece mai usor peste socul primei menstruatii. Prima menstruatie. Nu mai vine! Poate deveni o situatie foarte frustranta cand ti se pare ca dintre toate prietenele tale tu esti ultima careia nu i-a venit inca prima mentruatie. Nu tine cont de miturile despre menstruatie care circula prin toate grupurile de

Autor: Alexandra Ilie
Data: 29 septembrie 2014

Totul despre ciclul menstrual Totul despre ciclul menstrual
Exista oare o legatura intre ciclurile lunii si ciclul menstrual?
Inainte sa se descopere electricitatea, organismul femeii era influentat de cantitatea de lumina primita de la luna. Asa cum plantele si animalele cresc si se dezvolta in stransa legatura cu astrele (soarele, luna), tot la fel nivelul hormonal al femeii este influentat de ele. Mai mult decat atat, in trecut, toate femeile aveau menstruatie in acelasi timp. Astazi, lumina artificiala a dereglat complet ciclurile.
Aminteste-ti care au fost circumstantele in care ai auzit prima oara de menstruatie! Cum a fost prima ta experienta? Ce parere are partenerul tau despre acest aspect? Ce surse de informare ai utilizat

Data: 31 august 2015

Varsta la care ai avut prima menstruatie afecteaza fertilitatea? Varsta la care ai avut prima menstruatie afecteaza fertilitatea?
Multe femei care incearca sa ramana insarcinate se intreaba daca varsta la care au avut prima menstruatie afecteaza fertilitatea.

Fertilitatea la femei este o problema foarte complexa si delicata ce poate fi afectata in mod negativ de factori evidenti ca fumatul, alcoolul, cofeina, drogurile, alimentatia sau factori mai putin evidenti ca folosirea laptopului sau locul in care muncesti.

In general, varsta la care ai avut prima menstruatie nu afecteaza fertilitatea.


Autor: Alexandra Ilie
Data: 7 septembrie 2010

Alte articole despre:  primul ciclu menstrual

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.