Fruntas Pepenas, pentru hidratare de durata

/ / Modificat: 2017-07-03
Fruntas Pepenas, pentru hidratare de durata

Pepenele rosu este unul dintre cele mai delicioase fructe de sezon, asa ca nu iti va fi foarte greu sa il introduci in alimentatia copilului. Este bogat in vitamine si minerale, fibre si, nu in ultimul rand, este o sursa bogata in antioxidanti. Intrucat contine 90% apa, pepenele contribuie la hidratarea rapida a organismului, fiind unul dintre cele mai importante alimente pe care copilul trebuie sa le consume vara. Doar doua felii de pepene rosu asigura organismului intreaga doza zilnica necesara de vitamina A.

Fiindca de multe ori se intampla sa cumparam un pepene rosu si cand il taiem sa constatam ca este crud, mai jos ti-am pregatit o schema care sa te ajute sa alegi corect pepenele rosu. In plus, iti aratam cum sa incluzi acest fruct in alimentatia copilului si cu ce alte alimente il poti asocia. Mai mult decat atat, am transformat pepenele intr-un erou si am creat o scurta poveste care sa il ajute pe cel mic sa inteleaga de ce este bine sa manance pepene. Asadar, fa-i copilului tau cunostinta cu Fruntas Pepenas, responsabilul cu instructia fizica in trupa Vita Force 2, o campanie Penny Market!

pepene_infografic_Fruntas_Pepenas

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Fruntas Pepenas, Lin Min Telin, Rapida Conopida, Colonel Ridichel, AnaGlas, Limon Spion, Doc Leac si Ursu Prun.

Acum gasesti povestea lui Fruntas Pepenas si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pepene rosu Vita force 2

Articole recomandate

Citeste si despre