Limon Spion, pentru un plus de energie

/ / Modificat: 2017-07-03
Limon Spion, pentru un plus de energie

Cunoscuta pentru continutul crescut de vitamina C, lamaia, alaturi de alte citrice precum portocala, mandarina sau grepfrutul, este un aliat de incredere al cresterii si dezvoltarii sanatoase a copiilor.

Stim cu totii, inca din copilarie ca lamaia e folosita adesea cand suntem raciti, fiind un bun stimulent pentru sistemul imunitar. Cine nu a baut un ceai cu lamaie sau o limonada? Si copiilor le place gustul bun si racoritor pe care il ofera lamaia, asa ca e cazul sa profiti si sa o introduci in cat mai multe preparate.

Urmareste in infograficul de mai jos informatii utile despre lamai si distreaza-te alaturi de cel mic povestind despre Limon Spion, personajul care se infiltreaza cu usurinta peste tot. Va reusi patrunderea si in preferintele copilului tau? Descopera-i si pe prietenii lui Limon Spion in campania Vita Force 2 de la Penny Market.

lamaie_infografic_Limon_Spion

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Limon Spion, Doc Leac, Colonel Ridichel, Lin Min Telin, Rapida Conopida, AnaGlas, Ursu Prun si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea lui Limon Spion si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Citrice Vita force 2

Articole recomandate

Citeste si despre