Cum se intelege copilul Capricorn cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-26
Cum se intelege copilul Capricorn cu fratii din fiecare zodie

Copilul nascut in zodia Capricornului este jovial, organizat, vesel, dar si incapatanat. Principala lui calitate este ca se poate adapta usor oricarei situatii noi, dar nu duce lipsa nici de alte "arme" prin care se impune in fata celorlalti si isi atinge scopurile. Afla in continuare cum se intelege copilul Capricorn cu fratii din celelalte semne zodiacale!

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Berbec

Incapatanarea este cam singura caracteristica pe care o au in comun cele doua zodii, dar si cea care-i predispune adesea la certuri si conflicte. Cand cele doua personalitati puternice sunt in conflict, ies scantei si se nasc scandaluri care sunt domolite cu greu.

Cu toate acestea, legatura de sange dintre acesti copii isi va spune intotdeauna cuvantul. Oricate divergente ar aparea intre ei, vor fi nevoiti sa gaseasca puncte comune de interes, care sa-i ajute sa convietuiasca in armonie.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Taur

Taurul si Capricornul fac o echipa frumoasa impreuna, intrucat ambele zodii sunt personalitati puternice, ambitioase si perseverente. Colaboreaza spre atingerea acelorasi scopuri, iar in competitii sunt o echipa aproape imbatabila. Tocmai aceasta aspiratie spre perfectiune si succes va fi cea care va da nastere conflictelor dintre ei.

Este important sa-i inveti sa-si controleze impulsurile si sa treaca cu fruntea sus peste infrangeri. Trebuie sa inteleaga ca greselile si esecurile sunt inevitabile in viata, insa ca depinde de ei cum le exploateaza pentru a le transforma, mai tarziu, in succese.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Gemeni

Desi exista, afinitatea dintre Capricorn si Gemeni nu apare in mod natural. Va trebui sa muncesti pentru a le descoperi caracteristicile si pasiunile comune, astfel incat sa-i aduci in acelasi loc si sa-i faci sa se inteleaga. Fac parte dintre perechile incompatibile de zodii, iar diferentele de personalitate dintre ei sunt usor sesizabile inca din copilaria timpurie.

Cu toate acestea, ii poti ajuta sa relationeze frumos si sa invete o multime de lucruri unul de la celalalt implicandu-i in activitati pe placul amandurora.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Rac

Desi sunt opusi ca firi si personalitate, Racul si Capricornul au un mod misterios de a se intelege si a relationa. Aceasta apropiere dintre ei este datorata in principal spiritului protector pe care Capricornul il manifesta in relatia cu Racusorul, protectia fiind principala nevoie a acestei zodii sensibile si vulnerabile.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Leu

Capricornul si Leul sunt zodii incompatibile, iar relatia dintre ei este presarata cu certuri si conflicte. Cu toate acestea, acolo unde zodiile nu reusesc sa apropie cei doi frati, o face legatura de sange. Intrucat au pasiuni diferite, este important sa incurajezi fiecare fratior sa descopere calitatile celuilalt prin intermediul jocurilor si activitatilor interesante pentru amandoi.

In acest fel, vor descoperi care sunt cele mai bune cai prin care sa relationeze si sa convietuiasca armonios in aceeasi familie.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Fecioara

Capricornul si Fecioara sunt perfect compatibili, intrucat sunt muncitori, perseverenti si se bazeaza pe ratiune in tot ce intreprind. Nu doar ca se vor sprijini reciproc, insa vor reusi sa se ambitioneze unul pe celalalt, pentru a deveni mai buni in tot ceea ce fac.

Din cand in cand, incapatanarea isi va face simtita prezenta si va da nastere certurilor. Vor reusi sa treaca usor peste probleme, apeland intotdeauna la argumente rationale si logice, nu la tertipuri sau jocuri de culise, cum procedeaza alti frati.

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Balanta

Balanta si Capricornul fac o pereche minunata de frati, intrucat sunt firi asemanatoare, orientate spre aceleasi scopuri. Armonia si buna intelegere dintre ei este mijlocita de convingerile asemanatoare pe care le au, care ii determina sa se implice in aceleasi activitati si proiecte.

Fac o echipa buna impreuna in competitii, cu toate ca uneori mai trebuie "impinsi" de la spate, intrucat au tendinta de a ceda la cel mai mic obstacol pe care-l intalnesc in cale.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Scorpion

Scorpionul si Capricornul reusesc sa devina foarte buni prieteni si sa se inteleaga bine, insa doar dupa ce trec peste "hopurile" de la inceputul relatiei lor. Cei doi copii se acomodeaza mai greu unul cu celalalt, din cauza diferentelor de personalitate dintre ei, insa odata ce reusesc sa treaca peste ele, au toate sansele sa candideze la titlul de "cei mai buni frati".

Este important sa-i incurajezi sa coopereze de la inceput in activitati comune si sa se implice in jocuri de grup, pentru a avea sansa de a se descoperi mai usor unul pe celalalt.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Sagetator

Desi Sagetatorul si Capricornul sunt catalogate ca fiind zodii incompatibile, fratii din aceste semne reusesc sa invinga statisticile sau previziunile astrale si sa demonstreze ca, uneori, extremele se atrag. Sagetatorul este mai nonconformist din fire, dorind sa incalce toate canoanele clasice, pe cand Capricornul este adeptul regulilor si planificarilor riguroase, de la care nu se abate sub nicio forma. Exista o afinitate innascuta intre ei, care-i va ajuta sa treaca peste diferente si sa gaseasca o punte de relationare.  

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Capricorn

Atunci cand ai copii in zodia Capricornului, caminul tau se va transforma intr-un laborator stiintific. Au o imaginatie bogata, dar si o gandire logica bine dezvoltata, care-i va determina sa se implice in tot soiul de demonstratii si experimente stiintifice.

Stimuleaza-le dorinta de cunoastere, prin jucarii si jocuri specifice si nu vei avea parte de prea multe certuri intre ei. Trebuie sa aiba tot timpul o preocupare, intrucat plictiseala poate deveni marul discordiei intre cei doi.

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Varsator

Varsatorul si Capricornul fac o pereche interesanta impreuna, chiar daca domeniile lor de interes difera foarte mult. Sunt apropiati din cauza catorva trasaturi comune de caracter: sunt ambitiosi, perseverenti, seriosi in tot ceea ce fac.

Adora sa se aventureze in jocuri si activitati neconventionale. Invata foarte multe unul de la celalalt, intrucat Varsatorul, mai social din fire, va ajuta Capricornul sa iasa din carapacea lui solitara si va reusi sa ii deschide apetitul pentru socializare.

Compatibilitatea fratilor Capricorn - Pesti

Cu toate ca in aparenta par foarte diferiti, fratii din zodiile Pesti si Capricorn sunt foarte asemanatori ca firi, interese si personalitati. Au principii asemanatoare, tin foarte mult la loialitate si sunt foarte uniti si protectori unul cu celalalt. Cei doi nativi depun toate eforturile pentru a se intelege si a lega o relatie de prietenie si respect, dar si pentru a se cunoaste cat mai bine.

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre