Daca-ti iubesti pielea, o protejezi in orice sezon

/ / Modificat: 2019-05-31
Daca-ti iubesti pielea, o protejezi in orice sezon

Pielea ta iubeste soarele, plaja, marea, caldura, dar este sensibila la razele solare puternice, asa ca, in special vara, are nevoie de mai multa atentie decat oricand!

Pielea sensibila adora gama Avène Sun Care, care contine un numar minim de filtre solare, ofera eficacitate dovedita*, ofera toleranta optima si minimizeaza impactul ingredientelor asupra mediului inconjurator.

avene

SOARELE ESTE BUN, DAR SA EVITAM RISCURILE

Bineinteles, soarele are un efect pozitiv asupra pielii, corpul tau sintetizeaza Vitamina D si confera o stare de buna-dispozitie. Insa, razele solare pot avea o actiune nociva asupra organismului, de la efectele negative pe termen scurt, precum arsurile solare si insolatia, pana la cele pe termen lung, cauzate de expunerea prelungita, fara utilizarea produselor cu factor de protectie, adaptate tipului tau de piele. Mai mult, putem vorbi chiar si de leziuni la nivelul ADN-ului, care pot cauza cancer de piele. De asemenea, foto-imbatranirea este o alta consecinta a expunerii cronice la soare fara a utiliza fotoprotectie, razele UVA distrugand colagenul si fibrele de elastina, in acest fel fiind afectata structura pielii tale.

avene1

Pentru toate acestea, experti nostri au creat ASOCIEREA PROTECTOARE EXCLUSIVA** SUNSITIVE®:

- Sistem patentat de filtre solare, fotostabil: UVB-UVA cu spectru larg de acoperire

- Asociere de ingrediente cu rol anti-oxidant: protectie celulara

- Apa Termala Avène: calmanta, anti-iritanta

O GAMA MEREU EFICACE, MEREU NOUA

avene2

Noile texturi rezistente la apa ale gamei Avène Sun Care sunt imperceptibile pe piele si aduc confort instantaneu. Protejarea eficace impotriva razelor solare nu a fost niciodata mai placuta!

Gama de protectie solara de la Eau Thermale Avène vine in intampinarea nevoilor pielii tale prin noi tehnologii:

  • Tehnologia SWOPTM (prezenta in produsele de protectie solara pentru copii) – transformarea fazei uleioase in faza aopasa in timpul aplicarii. Rezultatul este aplicare facila si o protectie solara mai ridicata.
  • Nude Skin (prezenta in toate produsele de protectie solara) – asociaza 2 ingrediente active, cu rol in absorbtia atat a transpiratiei, cat si a sebumului.
  • Ambalaje noi pentru Spray-uri.

Mai mult, incepand cu 2019, in gama de protectie solara Eau Thermale Avène, aveti produse noi:

  • Sport Fluid SPF50+, dedicat persoanelor ce practica activitati sportive, care ofera protectie solara foarte ridicata, fiind foarte rezistent la apa si transpiratie.
  • B-Protect SPF50+, conceput pentru protectia solara in mediul urban. Formula 3 in 1 a acestui produs aduce protectie anti-UV, anti-poluare, oferind, in acelasi timp, si luminozitate tenului.
  • Mist SPF 30+, uleiul protector ce se utilizeaza atat pentru fata, cat si pentru corp. Are o textura transparenta, non-lipicioasa, si un finish invizibil.

PROTECTIE CU RIGOARE MEDICALA

Din cadrul gamei de protectie solara Eau Thermale Avène poti alege si dispozitivul medical clasa I - Sunsimed, ce ofera un spectru foarte larg de protectie UVA – UVB alaturi de eficacitate, siguranta si toleranta ridicate*. Aplicarea SunsiMed este un mijloc excelent de protectie a ADN-ului in cazul iradierii solare repetate. Sunsimed previne keratoza actinica, cancerul de piele (exceptand melanomul) si foto-imbatranirea***.

*Sistem patentat de filtrare; Spectru larg UVB-UVA; Complex antioxidant unic; Protectia celulelor globale: Apa Termala Avène calmanta, anti-iritanta

**Laboratoarele de cercetare Pierre Fabre

***Williams G, Neale R, Frost C et al. Studiu controlat randomizat pentru evaluarea eficacitatii aplicarii unui produs de protectie solara si a suplimentilor cu betacaroten in preventia keratozelor solare.Darlington S, Arch Dermatol. 2003 Apr;139(4):451-5. (2) Van der Pols JC, Williams GM, Pandeya N et al. Preventia prelungita a celulelor scuamoase ale cancerului de piele prin utilizarea produselor de protectie solara. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 2006 Dec;15(12):2546-8. (3) Study report RV4344B2013213: Studiu clinic monocentric, intra-individual, controlat pentru evaluarea eficacitatii produselor de protectie solara RV4344B impotriva foto-agresiunilor moleculare din piele dupa expunerea acuta si sub-cronica la raze UV ( 5 zile), la populatia tanara, adulta.

Afla mai multe informatii despre Avène Sun Care:

www.eau-thermale-avene.ro

www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

www.instagram.com/eauthermaleaveneromania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piele bebelus Ingrijire piele Ingrijire piele vara

Articole recomandate

Citeste si despre