Restabileste tineretea si frumusetea pielii in doar 3 minute

/ / Modificat: 2019-08-14
Restabileste tineretea si frumusetea pielii in doar 3 minute

Cercetari din domeniul cosmeticii au demonstrat ca razele UV, combinate cu particulele poluante din aer (oxizi de azot, monoxid de carbon si ozon), reprezinta o adevarata amenintare la adresa sanatatii si frumusetii pielii.

Imbatranirea accelerata a pielii, aparitia petelor intunecate si deshidratarea sunt doar cateva dintre efectele negative date de poluare.

GALENIC-masques-masque-froid-purifiant

Fiind mereu provocati de a face descoperiri, maestrii formulatori GALÉNIC au creat noi aliati in lupta impotriva acestor tipuri de agresiuni: colectia Aqua Urban, ce ofera pielii un nivel ridicat de protectie impotriva poluarii si a razelor ultraviolete, si gama Masques de Beauté - trei tipuri de masti ce ofera pielii un tratament de purificare, detoxifiere si hidratare, cu efecte vizibile in doar 3 minute.

Produsele Galenic ofera o experienta senzoriala unica...

Aqua-Urban-bouclier-invisiblespf30

Aqua Urban, protectia invizibila a tenului tau, zi de zi

galenic

Din gama Aqua Urban fac parte doua produse cu textura ultra-fina, invizibila, ce nu lasa senzatia de piele grasa, fiind ideale in orice ritual de ingrijire a pielii si de machiaj. Unul dintre ele ofera protectie SPF 50+, iar celalalt SPF 30+.

GALENIC-masques-masque-desalterant-hydratant

Pentru GALÉNIC, crearea unei formule exceptionale incepe intotdeauna cu alegerea unor ingrediente inovatoare si eficiente. In cazul de fata este vorba de papadie, o planta ce ajuta celulele pielii sa combata efectele daunatoare ale poluarii si scutul invizibil ce ofera protectie multipla impotriva radiatiilor UV, a poluarii si a radicalilor liberi.

Momentul tau de rasfat cu Masques de Beauté

  • Masca de detoxifiere calda curata pielea in profunzime, in doar 3 minute. Textura sa cristalina, cu efect usor de incalzire in momentul aplicarii, deschide porii si elimina rapid particulele de poluare, lasand pielea stralucitoare si catifelata. Iar notele sale florale sunt in acord perfect cu parfumul unic al moscului si al lemnului de santal.
  • Masca purifianta rece, cu efect matifiant, diminueaza porii si normalizeaza textura pielii in doar 3 minute. Nu o usuca si ii ofera o curatare delicata, gratie caolinului (argila alba). La contactul cu pielea, produsul creeaza un efect placut de racorire. Semnatura olfactiva are la baza note florale verzi combinate cu cele fructate de clementina, prune, mosc alb si cedru.
  • Masca SOS hidratanta imbunatateste aspectul pielii, oferindu-i o senzatie de catifelare si reimprospatare in doar 3 minute. Pentru a stimula hidratarea pielii, maestrii formulatori GALÉNIC au dezvoltat o formula personalizata numita HydroRelax ™. Textura aqua-gel elibereaza acidul hialuronic treptat pe suprafata pielii, mentinand astfel senzatia de confort pentru mai mult timp.

Produsele se comercializeaza in farmacii. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.galenic.ro sau pe pagina www.facebook.com/GalenicRomania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire piele Frumusete piele

Articole recomandate

Citeste si despre