Mereu in ajutorul pielii - gama Cicalfate de la Eau Thermale Avène

/ / Modificat: 2019-07-05
Mereu in ajutorul pielii - gama Cicalfate de la Eau Thermale Avène

Prima conditie a frumusetii pielii este sa fie sanatoasa, pentru aceasta fiind nevoie sa fie ingrijita corect. Zilnic, pielea trebuie sa faca fata mai multor factori de stres: vant, soare, diferente mari de temperatura, compusi chimici din produsele de curatare, schimbari hormonale, alimentatie si diverse obiceiuri nesanatoase … toate acestea, asociate cu o hidratare necorespunzatoare, contribuie intr-un mod negativ la felul in care arata pielea.

Daca la inceput isi pierde din stralucire, cu timpul pot aparea reactii alergice sau diverse afectiuni cutanate.

Mai mult, pielea iritata sau agresata dupa o interventie dermatologica, are nevoie de regenerare completa si eficace.

In formula gamei Cicalfate, Laboratoarele Dermatologice Avène folosesc Sucralfat, un ingredient ce ajuta in procesul de reparare al pielii, dar si la protectia tesuturilor. Asocierea Sulfat de Cupru – Sulfat de Zinc limiteaza* riscul proliferarii bacteriene. Din compozitia produselor Cicalfate nu lipseste nici Apa Termala Avène, recunoscuta pentru proprietatile sale calmante, anti-iritante.

Gama Cicalfate contine produse cu rol cicatrizant, reparator si de protectie, usor de utilizat pentru toate zonele corpului.

Cicalfate Crema reparatoare – pentru reparare activa a pielii. Acest produs este recomandat ca produs de ingrijire, oferind un grad mare de siguranta, chiar si in cazul sugarilor. Mentine umiditatea, stimuland astfel repararea membranei mucoase a pielii. Optimizeaza confortul pacientului.

Cicalfate Lotiune reparatoare– cu actiune rapida de cicatrizare. Are putere mare de uscare a zonei afectate, actioneaza fara sa provoace usturime si nu foto-sensibilizeaza zona pe care este aplicata. Cicatrizeaza, limitand, astfel, proliferarea bacteriana.

Cicalfate Emulsie Post Act. Acest produs cu efect emolient si calmant este indicat pentru a sustine repararea pielii dupa interventii chirurgicale sau estetice, avand o textura usoara si transparenta. Este recomandat adultilor, dupa interventii dermatologice superficiale (post laser, post peeling).

Cicalfate Crema de maini – ofera protectie de tipul „a doua piele”. Este recomandata in cazul mainilor foarte uscate si iritate, stimuland refacerea pielii si oferind protectie de lunga durata. Se absoarbe rapid in piele si este rezistenta la apa, prevenind astfel interactiunea cu alti factori agresivi.

Balsamul de buze Cicalfate, cu efect reparator si anti-bacterian. Poate fi folosit cu succes pentru ingrijirea buzelor crapate, iritate si localizate, in cazul sugarilor, copiilor si adultilor.

Afla mai multe informatii de aici https://www.eau-thermale-avene.ro/ si urmareste-ne si pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire piele

Articole recomandate

Citeste si despre