Meghan Markle a scris o carte pentru copii. De unde s-a inspirat

/ / Modificat: 2021-05-07
Meghan Markle a scris o carte pentru copii. De unde s-a inspirat

Meghan Markle a scris recent o carte pentru copii. Aceasta va aparea pe piata in luna iunie. Actrita a marturisit ca isi dorea de foarte mult timp sa finalizeze acest proiect, mai ales ca i-a avut ca inspiratie pe sotul sau, printul Harry, si pe fiul sau, Archie, in varsta de 2 ani. 

Cartea scoate in evidenta legatura speciala intre tata si fiu. Anuntul a fost facut de Meghan prin intermediul unui comunicat de presa. Cartea se va numi The Bench, care va avea 40 de pagini si este destinata copiilor intre 4 si 7 ani, va aparea pe piața pe data de 8 iunie.

„The Bench a inceput ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatalui, la o luna dupa nasterea lui Archie. Poezia s-a transformat in aceasta poveste”, declara Meghan Markle intr-un comunicat.

„Inspirata de soțul si de fiul ei, debutul Ducesei de Sussex surprinde cu emoție evoluția relației dintre tați si fii si ne arata unul dintre multele moduri in care poate fi exprimata dragostea intr-o familie moderna', se arata intr-un comunicat transmis de editura Random House, conform CNN.

Cartea este ilustrata in acuarela de artistul Christian Robinson, astfel incât sa pot fi exprimate „caldura, bucuria si confortul relației dintre tați si fii din toate categoriile sociale'.

Meghan si printul Harry vor deveni din nou parinti 

In luna februarie, Meghan si Harry au anunțat ca vor deveni parinți pentru a doua oara, soția Prințului, insarcinata acum in 7 luni, urmând sa aduca pe lume o fetița. Din nefericire, anul trecut, Meghan a pierdut o sarcina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre