Cum se descurca Radu Valcan in postura de tata. Adela Popescu, mai sincera ca niciodata: ”Am crezut ca-l omor”

/ / Modificat: 2024-04-30
Cum se descurca Radu Valcan in postura de tata. Adela Popescu, mai sincera ca niciodata: ”Am crezut ca-l omor”

 

Adela Popescu si Radu Valcan sunt parintii a trei baieti, care nu ii lasa sa se plictiseasca deloc. Chiar daca au ajutor, cei doi petrec mult timp cu cei mici, iar acest lucru poate fi epuizant de multe ori. Ce spune actrita despre cum este sotul ei in rolul de tata? 

De cand sunt parintii a trei copii, Adela Popescu si Radu Valcan isi gasesc din ce in ce mai greu timp de petrecut impreuna, in calitate de cuplu. Actrita a renuntat la televiziune pentru a se dedica mai mult familiei, iar de curand a participat la un podcast in cadrul caruia a povestit cu ce provocari are de-a face, dar si cateva momente amuzante. 

Cum este Radu Valcan ca tata

Adela recunoaste ca viata cu trei copii este extrem de provocatoare, mai ales ca sunt mici si au anumite ritualuri pe care le fac doar cu ea. Invitata la o conferinta organizata de Mihai Morar la Oradea, Adela Popescu a povestit un episod care s-a petrecut cand cel mai mic dintre copii erau bebelus. Intr-o seara, dupa ce s-a straduit sa ii adoarma singura pe toti cei trei copii, in timp ce sotul ei o astepta in living cu un pahar de vin, actrita a coborat si a avut parte de urmatorul dialog:

”Am coborat si l-am vazut pe Radu: ‘Ma simt atat de singur’. Eu am crezut ca-l omor. Eu eram disperata, distrusa, efectiv distrusa si el se simtea atat de singur”, a spus actrita, in cadrul conferintei.

”Sunt barbati care se nasc sa fie tati”

Vedeta a vorbit si despre cat de diferita este de sotul ei, in relatia cu copiii. In timp ce ea este relaxata si ii lasa pe baieti sa faca diverse activitati fizice, fara sa ii fie teama ca se vor rani, sotul ei este cel panicos. Actrita recunoaste ca Radu Valcan pune mai presus relatia lor decat pe cea cu copiii si, chiar daca este un tata bun, nu are acel instinct patern pe care alti barbati il au foarte dezvoltat. 

”Probabil ca sunt barbati care se nasc sa fie tati, eu despre Radu nu as putea sa spun acest lucru. El este un tata foarte bun, dar daca ar fi sa pun pe o scara superioara, ar fi relatia cu mine. El pretuieste mult mai mult conexiunea dintre noi decat pe cea cu copiii. Adica el ar pleca oricand cu mine intr-o vacanta, dar fara sa ia si copiii”, a adaugat Adela Popescu.

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Radu valcan Adela popescu Relatie cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre