Cum a ales Victoria Raileanu numele celui de-al doilea copil. Actrita asteapta o fetita

/ / Modificat: 2024-04-30
Cum a ales Victoria Raileanu numele celui de-al doilea copil. Actrita asteapta o fetita

 

Victoria Raileanu si sotul ei au intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru nastere. Actrita este in ultimul trimestru de sarcina si urmeaza sa aiba o fetita, pentru care a ales deja numele, inca de cand a aflat ca este in burtica. 

Victoria Raileanu stie cum o va chema pe fiica ei

In urma cu putin timp, actrita Victoria Raileanu a anuntat pe Instagram sexul celui de-al doilea copil, iar fanii ei au fost bucurosi sa afle ca va avea o fetita. Vedeta mai are un baiat, din casatoria anterioara, iar in curand urmeaza sa devina si mama de fetita. Actrita se bucura din plin de aceasta perioada si este pregatita sa isi cunoasca fiica. Desi mai sunt cateva saptamani bune pana cand va naste, Victoria si sotul ei s-au pregatit deja cu nume pentru fetita lor. 

Intr-un interviu acordat recent, actrita a marturisit ca a ales numele bebelusului inca din primul trimestru de sarcina. Desi initial cauta nume pentru baieti, simtea ca va fi mama de fetita si isi dorea foarte mult o fiica. La inceputul sarcinii, inainte de a-l anunta pe fiul ei ca va avea o surioara, Victoria l-a rugat sa caute cateva nume pe internet. Astfel a gasit varianta de nume pe care a si ales-o pentru fiica ei, insa pe care nu vrea sa o divulge, deocamdata. 

”Eu stiam ca sunt insarcinata dar nu ii spusesem lui inca si i-am zis sa cautam niste nume. I-am zis sa intre pe Google si sa imi caute. A gasit un link cu nume interesante si era cu nume de baiat. Statea si citea, eram in masina si mi-a propus Boris, apoi Castor. A mai venit cu ideea de Damian. (...) Acum nu mai vine cu idei de nume. Stie cum o cheama. Eu nu o sa va zic cum o cheama. In  plus noi i-am zis de la inceput pe nume si atunci nu a mai avut nicio sansa sa vina cu alte nume”, a povestit actrita, pentru EGO.ro

Fiul ei isi iubeste deja surioara

Vedeta a mai povestit ca, desi initial isi dorea un fratior, fiul ei a fost foarte bucuros cand a aflat ca va avea o surioara. O iubeste deja si abia asteapta sa o cunoasca, dupa cum a dezvaluit Victoria Raileanu. 

”El isi dorea de foarte mult timp, noi l-am pregatit, noi ne doream, incercam, asa ca l-am pregatit inainte. Cand i-am spus ca o sa fie fratior mai mare nu a prea inteles. A fost atata de dragut, s-a emotionat atat de tare, a inceput sa planga. S-a bucurat initial, intreba socat daca este adevarat, si apoi i s-a schimonosit fata si a inceput sa planga si mi-a zis ca este foarte, foarte speriat. A fost soc pentru el. El isi dorea, era ceva la nivel de dorinta, dar nu stia exact ce inseamna chiar sa se intample pe bune”, a mai spus actrita, in acelasi interviu. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Actrita Al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre