Roxana Vancea si-a retras baietelul de la scoala privata si il duce la o institutie de stat. De ce a luat aceasta decizie

/ / Modificat: 2024-04-29
Roxana Vancea si-a retras baietelul de la scoala privata si il duce la o institutie de stat. De ce a luat aceasta decizie

 

 

Roxana Vancea si Dragos Paiu formeaza un cuplu stabil si dedicat, avand impreuna doi copii minunati, Zian si Milan, cel din urma fiind dintr-o casnicie anterioara. 

Cuplul depune eforturi sustinute pentru a asigura o educatie sanatoasa copiilor lor si incearca sa stabileasca limite clare in ceea ce priveste accesul la tehnologie.

Cu toate ca traim intr-o era digitala, baietii lor sunt feriti de influentele tehnologiei, fara acces la televizor sau alte dispozitive electronice. In schimb, timpul lor este dedicat petrecerii in familie si activitatilor care ii stimuleaza creativitatea si interactiunea sociala.

Recent, Roxana Vancea si Dragos Paiu au luat decizia de a retrage pe Milan de la scoala privata, iar aceasta alegere a starnit interes si intrebari. Roxana a explicat public motivele acestei decizii, aratand ca prioritatile lor sunt orientate spre o dezvoltare armonioasa a copiilor, iar mediul scolar privat nu mai corespundea viziunii lor in acest sens.

„La inceput l-am avut inscris pe Milan la cateva gradinite private insa acum este la o scoala de stat. Am apreciat ca acest tip de invatamant i se potriveste mult mai bine. Milan este acum in grupa 0. Nu ne-am confruntat cu probleme de integrare in cazul lui, pentru ca foarte multi dintre cei care i-au fost colegi la gradinita sunt in prezent cu el in clasa. Pe doamna invatatoare a indragit-o din prima si ii place foarte mult tot ce face cu dansa.

Pe Zian nu l-am inscris inca, fiind perioada cu epidemiile de gripa si rujeola, am considerat ca ar fi indicat sa il protejam si sa mai amanam cateva luni. Zian isi doreste mereu sa il conducem pe Milan la scoala atunci cand este la noi. Si il asteapta nerabdator in curtea scolii atunci cand termina orele”, a spus Roxana Vancea pentru revista VIVA!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Scoala copii Scoala privata

Articole recomandate

Citeste si despre