Alina Ceusan, sedinta foto controversata alaturi de familie. Cum a aparut influencera

/ / Modificat: 2024-04-29
Alina Ceusan, sedinta foto controversata alaturi de familie. Cum a aparut influencera

 

Alina Ceusan traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei, fiind insarcinata cu cel de-al doilea copil. Creatoarea de continut a facut un pictorial pentru a marca aceasta etapa, insa unele dintre fotografii au fost criticate intens pe retelele de socializare. 

Alina Ceusan, pictorial indraznet alaturi de familie

In urma cu cateva saptamani, Alina Ceusan anunta ca asteapta cel de-al doilea copil. Influencera si sotul ei vor deveni parinti pentru a doua oara anul acesta, iar blonda se bucura din plin de aceasta etapa minunata din viata ei. Pe langa fotografiile pe care le-a publicat pe retelele de socializare, Alina Ceusan a tinut sa marcheze aceasta perioada si cu un pictorial in print. 

Vedeta, sotul ei si fiul lor, Rock, au facut o sedinta foto pentru revista Elle si au dat si un interviu pentru urmatorul numar al publicatiei. Fotografiile au aparut si pe internet, asa cum era de asteptat, iar una dintre ele le-a atras atentia in mod deosebit internautilor. Intr-una dintre imagini, toti cei trei membri ai familiei apar in tinute din denim. Graviduta Alina Ceusan poarta o pereche de blugi largi, de care fiul ei in varsta de 4 ani trage cu putere, astfel incat in imagine i se vede posteriorul. 

Imaginea nu a fost apreciata de toti cei care au vazut-o si, pe retelele de socializare, a primit si numeroase critici. Multi au fost de parere ca ipostaza in care a aparut creatoarea de continut cu fiul ei a fost una nepotrivita. 

FOTO: Elle Romania

Cum si-a anuntat sarcina

Foarte activa pe Instagram, acolo unde are o comunitate de aproape un milion de fani, Alina Ceusan a anuntat, in urma cu ceva timp, ca urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. 

”Dragul nostru Rock, avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie.

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ti-l putem da… si atat eu cat si Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastra se va schimba din nou, in luna august… si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil”, a scris Alina Ceusan, pe Instagram. 

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete insarcinate

Articole recomandate

Citeste si despre