Cum a ajuns fiul lui Ben Affleck sa provoace un accident de masina la numai 10 ani

/ / Modificat: 2022-06-28
Cum a ajuns fiul lui Ben Affleck sa provoace un accident de masina la numai 10 ani

Fiul actorului Ben Affleck, in varsta de doar 10 ani, a intrat cu un Lamborghini intr-un BMW. Accidentul s-a produs in timp ce se afla in masina cu Jennifer Lopez. Cum a fost posibil ca un baietel departe de varsta legala pentru a urca la volan sa provoace un accident? Exista o explicatie.

Ben Affleck și Jennifer Lopez se aflau la o reprezentanta de masini de lux, unde il luasera si pe micutul Samuel. In timp ce se uitau la mai masini, actorul i-a permis fiului sau sa se aseze pe scaunul soferului intr-un Lamborghini care avea motorul pornit. Baiatul a pus bolidul in marsarier, iar acesta a plecat de pe loc si a tamponat un BMW parcat in spate.

In masina cu Samuel se afla si Jennifer Lopez, care urcase pe bancheta din spate.

Cand a coborat din masina, baiatul parea destul de speriat si a dat fuga sa vada cat de avariate sunt masinile, la fel ca tatal sau. Actorul nu a parut deloc ingrijorat de accident si si-a imbratisat fiul in incercarea de a-l linisti. Desi cei doi bolizi de lux s-au ciocnit, Ben Affleck a precizat ca tamponarea nu s-a soldat cu pagube. Acest lucru a fost confirmat, de altfel, si de un angajat al reprezentantei, care a explicat ca masinile erau parcate foarte aproape si ca practic nu a fost vorba de un accident.

Samuel este unul dintre cei trei copii pe care Ben Affleck ii are cu actrita Jennifer Garner; baiatul mai are doua Surori, Seraphina si Violet. Desi nu mai formeaza un cuplu, Garner si Affleck au ramas in relatii bune. Actorul s-a impacat, de altfel, cu Jennifer Lopez, cu care a mai avut o relatie cand amandoi erau mai tineri.

De altfel, la ultima Zi a Mamei, Ben Affleck a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare, impreuna cu mai multe fotografii de familie, in care apare impreuna cu Jennifer Garner si cu copiii. „Sunt atat de fericit ca avem impreuna acesti copii! Suntem cei mai norocosi parinti din lume. Multumesc pentru tot binele pe care il faci. Cu dragoste, tatal lor”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre