VIDEO. Un taxi a lovit in plin o mama cu doi copii, pe o trecere de pietoni din Buzau

/ / Modificat: 2024-02-01
VIDEO. Un taxi a lovit in plin o mama cu doi copii, pe o trecere de pietoni din Buzau

O mama si cei 2 copii au fost loviti in plin de o masina, pe o trecere de pietoni din Buzau. Camerele de supraveghere din zona au surprins impactul violent.

Pe imagini se vede cum femeia de 27 de ani, care avea un copil de mana si pe celalalt in brate, este aproape de mijlocul trecerii. Un taxi care se apropia cu viteza i-a lovit in plin pe cei trei.

ATENTIE! Urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!

Potrivit IPJ Buzau, la volanul autoturismului, care se deplasa pe Bulevardul Stadionului dinspre strada Simila catre Parcul Crang, se afla un barbat in varsta de 36 de ani. Persoanele ranite, femeia de 27 de ani si copiii de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost preluate de ambulanta si transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

"Din primele date de la fata locului a reiesit ca autoturismul condus pe bulevardul Stadionului dinspre strada Simila catre Parcul Crang, de catre un sofer in varsta de 36 de ani, din Buzau, a surprins si a accidentat trei pietoni, care s-ar fi angajat in traversarea drumului in zona marcajului pietonal. Persoanele ranite, o femeie de 27 de ani si doi minori de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost preluate de ambulanta si transportate la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza se va intocmi dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs accidentul", informeaza IPJ Buzau, conform Digi24.

Copiii au suferit traumatisme la nivelul capului si fetei!

Mama celor mici a suferit un traumatism cranio-cerebral minor si o contuzie de bazin, iar cei doi copii s-au ales cu traumatisme la nivelul capului si fetei.

"In urma accidentului rutier produs pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzau, la UPU - SMURD au fost transportate trei victime: o femeie in varsta de 27 de ani si doi copii, cu varste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 si o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului si fetei. Toti pacientii sunt stabili hemodinamic si respirator, constienti, cooperanti, in curs de investigatii", a transmis SJU Buzau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre