Vlad Pascu, primele declaratii de cand a fost inchis: „As porni pe o alta cale cu totul si mi-as face o alta viata"

/ / Modificat: 2024-04-09
Vlad Pascu, primele declaratii de cand a fost inchis: „As porni pe o alta cale cu totul si mi-as face o alta viata

 

Vlad Pascu, tanarul care s-a urcat drogat la volan anul trecut si a ucis doi tinere in statiunea 2 Mai, a facut primele declaratii de cand a fost inchis. Acesta a marturisit ca acum ar lua alte decizii daca ar putea. 

Familiile victimelor au primit inca o lovitura, dupa ce magistratii au decis ca Vlad Pascu va fi judecat si condamnat pentru ucidere din culpa, el primind astfel o pedeapsa mai mica. 

Vlad Pascu a spus ca ar face orice ca sa dea timpul inapoi. 

„As porni pe o alta cale cu totul si mi-as face o alta viata. Nu in sensul in care am facut pana acum. Stiu ca am facut greseli si am pierdut niste timp, s-a intamplat si tragedia asta, cu acesti doi oameni, care nu au cum sa se mai intoarca. In momentul de fata as da orice sa dau timpul inapoi, sa fac lucrurile diferit”, a spus tanarul.

Intrebat cum se simte el dupa ce "toata Romania il vede ca monstrul-monstrilor”, Pascu a raspuns ca el stie cine este cu adevarat, insa lumea si-a facut o impresie despre el doar pe baza unor informatii aparute in presa. 

„Eu stiu cine sunt eu si stiu ca tot ce se televizeaza imi arata doar partea neagra. Nu arata lucrurile pe care le-am facut bune in viata asta”, a mai spus el. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accident Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre