Tatal lui Vlad Pascu, declaratii halucinante despre tinerii ucisi de fiul sau: "Sunt niste copii morti"

/ / Modificat: 2024-04-09
Tatal lui Vlad Pascu, declaratii halucinante despre tinerii ucisi de fiul sau:

 

Mihail Pascu, tatal lui Vlad Pascu, tanarul care a ucis doi tineri in Vama Veche dupa ce s-a urcat drogat la volan, a facut recent niste declaratii halucinante. Prezent marti la Tribunalul Bucuresti, acesta a spus ca pentru el, tinerii ucisi de fiul sau sunt un "subiect tabu". "Sunt niste copii morti in niste conditii anume", a declarat el.

“De acei copii nu vreau sa vorbesc. E un lucru tabu pentru mine. Sunt niste copii morti in niste conditii anume, iar eu nu vreau sa vorbesc despre asa ceva. Lasati oamenii aia in pace, ii distrugeti cu sanatatea si ii asmutiti impotriva mea si au ajuns saracii sa ameninte public. Va dati seama ce ati facut? (...) Dumneavoastra ati facut niste lucruri si nu i-ati lasat sa isi planga mortii si sa isi traga sufletul”, a afirmat Mihail Pascu, citat de News.ro.

De asemenea, Mihail Pascu a declarat ca el a incercat sa faca tot ce se poate in urma acestei tragedii. 

“Dumnezeu sa ii ierte! Am incercat de fiecare data sa fac ce trebuia facut. Nu am putut sa fac din cauza faptului ca daca faceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanta pregatita pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat si am dovezi in sensul respectiv. Asta a fost sa fie. Am ajuns sa ajung la mediator, astea sunt regulile. Asta este legislatia si trebuie sa ma conformez. Imi pare foarte rau cu ceea ce ati facut si vizavi de justitie si vizavi de toate cele. E un cancan total”, a mai declarat Mihail Pascu. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente rutiere Accidente copii Drama vietii Drama Tragedie

Articole recomandate

Citeste si despre