Regina Elisabeta si-a pus mostenitorii la treaba! Ce a gatit printul George

/ / Modificat: 2019-12-23
Regina Elisabeta si-a pus mostenitorii la treaba! Ce a gatit printul George

Regina Elizabeth a Marii Britanii i-a pus pe barbatii familiei regale la treaba pentru pregatirea mesei de Craciun. Patru generatii si-au unit fortele pentru a prepara traditionala budinca, potrivit fotografiilor publicate de familia regala, arata Hotnews.

Absent a fost doar Printul Harry, care a preferat sa intre in pielea lui Mos Craciun.

Regina Elizabeth, Printul Charles, Printul William si micul Print George (6 ani), au pregatit traditionala masa, la Palatul Buckingham, ca parte a initiativei "Impreuna de Craciun," menita sa ofere sprijin fortelor armate si comunitatilor de veterani, pe perioada sarbatorilor.

Desertul festiv, preparat in camera muzicii din Palatul Buckingham, va fi distribuit prin intermediul unei retele de caritate, ca parte a proiectului.

Cum va petrece sarbatorile familia regala britanica

De obicei, familia regala isi petrece vacanta de Craciun la Sandringham, proprietatea reginei situata in zona rurala Norfolk, la 100 de mile distanta de Londra.

regina

Membrii familiei sosesc in dupa-amiaza ajunului de Craciun, pentru un ceai si o cina de protocol, urmata de deschiderea cadourilor, scrie CNN.

Dupa micul dejun din dimineata de Craciun, familia merge la biserica, slujba religioasa fiind urmata de un pranz, apoi plimbari in aer liber si jocuri.

Anul acesta, Printul Harry si sotia sa Meghan, impreuna cu fiul lor Archie nu vor participa la reuniunea de familie. Cei trei vor petrece Craciunul alaturi de mama ducesei, in Canada.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul george

Articole recomandate

Citeste si despre