Ce trebuie sa faca George si Charlotte, copiii printului William, pentru a primi bani de buzunar

/ / Modificat: 2022-10-25
Ce trebuie sa faca George si Charlotte, copiii printului William, pentru a primi bani de buzunar

Sunt unii dintre cei mai norocosi copii din lume, datorita faptului ca s-au nascut intr-o familie regala. Este vorba despre George, Charlotte si Louis, cei trei copii ai printului William si ai lui Kate Middleton. Din exterior poate parea ca micutii au parte de tot ce isi doresc, sunt rasfatati non-stop si nu li se refuza niciun capriciu. In realitate insa, cei trei copii sunt crescuti cu reguli stricte si primesc o educatie demna de niste figuri regale.

Daca Louis, mezinul familiei, este inca mic, George si Charlotte au parte de reguli stricte, impuse de parintii lor. Acestia trebuie sa indeplineasca anumite sarcini, pentru a primi bani de buzunar sau pentru a avea dreptul sa se uite la televizor.

Cei doi copii mai mari ai cuplului regal trebuie sa participe la treburile casnice, pentru a se bucura de anumite privilegii. In acest fel, parintii lor vor sa ii invete o lectie importanta: ca nimic nu se obtine fara efort si nimic nu este gratuit in viata.

Katie Nicholl, expert in domeniul regalitatii, a vorbit despre faptul ca William si Kate impun aceste reguli pentru a-i responsabiliza pe copii si pentru ca acestia sa nu creasca avand sentimentul ca totul li se cuvine.

„Imi imaginez ca ii vor pune pe toti copiii sa faca treburi, cum ar fi sa aseze masa pentru cina, in schimbul banilor de buzunar sau a unor recompense, cum ar fi timpul petrecut in fata ecranului”, spunea Katie Nicholl, la un moment dat.

De altfel, William si Kate sunt foarte implicati in viata si educatia celor mici. Cei trei copii ai lor, in varsta de 9, 7 si 4 ani se bucura de atentia parintilor lor si de mult timp petrecut impreuna cu acestia, in ciuda faptului ca ambii sunt extrem de ocupati. Acestia declarau, la un moment dat, ca incearca sa isi programeze toate activitatile in timpul in care copiii sunt la scoala si, respectiv, la gradinita. Toti cei trei copii merg la aceeasi scoala, George si Charlotte fiind scolari, iar Louis - prescolar.

Desi au parte de ajutoare, Kate si William incearca sa ii duca si sa ii ia de la scoala in fiecare zi pe copiii lor, pentru a le fi alaturi cat mai mult timp. De asemenea, ducesa este cea care le pregateste ceaiul copiilor sai de cate ori poate.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul george

Articole recomandate

Citeste si despre