Diana Bart, mamica pentru a doua oara. Ce nume frumos a ales pentru fetita ei

/ / Modificat: 2020-07-21
Diana Bart, mamica pentru a doua oara. Ce nume frumos a ales pentru fetita ei

Diana Bart a devenit mamica pentru a doua oara, vinerea trecuta. Prezentatoarea TV  a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. 

Vedeta a nascut prin cezariana la o clinica privata din Capitala. Diana Bart a devenit, vineri, mamica pentru a doua oara. Prezentatoarea TV a dezvaluit numele pe care l-a ales pentru mezina familiei. Dupa lungi dezbtaeri, Diana Bart și sotul ei au decis sa o numeasca pe cea de-a doua fetita… Maria!

„Ma bucur ca suntem bine și multumesc doctorilor pentru implicare, intr-o perioada dificila. Sunt foarte fericita ca totul a decurs cu bine!” a spus Diana Bart.

A luat aceeasi greutate ca la prima sarcina

Diana Bart a vorbit fara retineri si despre kilogramele acumulate in sarcina. Ea a dezvaluit ca a luat in greutate tot 13 kilograme, la fel ca la prima sarcina.

Diana Bart spera sa revina, cat mai curand, la silueta pe care o avea inainte de naștere.

“Am fost foarte activa acum, ca și data trecuta. Vazuta la ecografie, bebelușa seamana perfect cu Maira cand era in burtica. Și, tot ca data trecuta, acum am luat in greutate fix 13 kg. Aveam 52 kg, acum am 65 kg. Data trecuta, dupa ce am nascut, mai aveam 2 kg in plus, pe care le-am dat jos in mai putin de o luna, burta mi s-a tras imediat datorita alaptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum sa fie la fel”, spunea Diana Bart pentru Click!

Sursa: https://www.cancan.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre