Ce le-a cerut Laurette agresorilor fetitei sale: "Vreau sa plateasca"

/ / Modificat: 2020-01-13
Ce le-a cerut  Laurette agresorilor fetitei sale:

Fetita lui Laurette a trecut anul trecut in noiembrie printr-un moment delicat. Serena, in varsta de 8 ani, a fost agresata de colegii sai si a ramas fara un dinte.

Aceasta era sicanata mai mereu pe motiv ca «mama ta e negresa» si «mama ta apare la tv».

Laurette cere daune materiale si morale

Mama sa este decisa sa-i faca pe agresori sa plateasca si le-a facut plangere penala. Laurette le cere daune materiale si morale.

 "Le-am cerut bani, vreau sa plateasca! Nu se poate asa ceva. Pana la 14 ani, eu trebuie sa merg la dentist sa-i repar dantura fetitei," a marturisit Laurette, potrivit Clik.

serena

Incidentul a afectat-o destul de mult pe fetita, care a rezufat sa mai mearga la scoala. In aceasta situatie, Serena a fost transferata la o alta institutie, dar privata.

"Nu mai putea merge la scoala de stat. Niciun copil nu mai vorbea cu ea, se uitau urat la ea si o ocoleau. Merge acum la o scoala privata, unde are trei colegi de culoare. E foarte fericita acolo," a declarat Laurette pentru sursa citata.

Ce a patit fetita lui Laurette

Laurette a povestit pe retelele de socializare despre momentul in care fiica sa a ajuns acasa fara un dinte si murdara de sange, dupa ce fusese agresata de doi colegi de-ai sai.

"In pauza, Serena se intorcea de la toaleta si era uda pe maini, iar unul dintre acesti baieti care o tot sicaneaza a tras-o de spate. Ea s-a impiedicat, a alunecat si a cazut cu fata de gresie si si-a spart un dinte din fata. E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un soc cand mi-am vazut fetita cu dintisorul spart," spunea Laurette dupa intamplarea nefericita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laurette

Articole recomandate

Citeste si despre