Decizia radicala luata de Laurette dupa ce fiica sa a fost batuta la scoala

/ / Modificat: 2019-12-10
Decizia radicala luata de Laurette dupa ce fiica sa a fost batuta la scoala

Laurette Atindehou a luat o decizie radicala dupa ce fiica sa in varsta de 8 ani a fost batuta si umilita la scoala de cativa colegi de clasa. Micuta  a ramas chiar si fara dintele definitiv din fata, dupa ce a fost impinsa in mod intentionat. 

Ce decizie a luat Laurette

Manechinul si-a cautat dreptatea la directoarea scolii, dar nu a avut castigat de cauza, ba mai mult, parintii s-au coalizat im potriva sa. Astfle a hotarat sa o mute pe Serena de la  scoala din Panduri, la una din Pipera, acolo unde si-a luat si casa. 

"Sunt foarte fericita, in primul rand pentru Serena, pentru ca o voi muta de la scoala aceea unde i s-au petrecut lucruri urate. Imi doresc ce este mai bun pentru ea, asa ca pasul asta face parte din acele lucruri," a declarat Laurette, potrivit click.ro.

Fiica lui Laurette a implinit 8 ani, iara mama sa i-a adresat un mesaj emotionant. 

"La multi ani, printesa noastra! Fie ca lumea sa straluceasca precum soarele pentru tine, aducand daruri, bucurie si prieteni adevarati, cu care distractiile vor fi de neuitat! Fiecare zi sa fie in culorile curcubeului! Bucura-te de momentele dulci ale vietii, fugi, sari, joaca-te cu prietenii, mananca ciocolate si cresti sanatoasa!!! Mami te iubeste mult asa cum spunem noi inainte de culcare! De la pamant la cer, inapoi si dincolo de Univers! O  sa lupt pentru tine toata viata mea, ca sa ai numai bucurii si fericire si nimeni sa nu iti faca rau," a scris manechinul pe pagina sa de socializare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laurette Scoala

Articole recomandate

Citeste si despre