Petitie online pentru castrarea chimica a pedofililor si violatorilor

/ / Modificat: 2019-07-28
Petitie online pentru castrarea chimica a pedofililor si violatorilor

Dupa crimele odioase care au avut loc in Caracal, in mediul online au fost lansate mai multe petitii online. 

O petitie cere introducerea castrarii chimice pentru pedofili si violatori, iar o alta reintroducerea pedepsei cu moartea in Romania. 

"Prin aceasta petitie cerem Guvernului Romaniei si Presedintelui acestei tari sa introduca prin lege pedepsirea prin injectie (castrare chimica) pedofililor si violatorilor,care,au o pedeapsa mult prea blanda in raport cu fapta . Nu ne intereseaza alta solutie caci asta e singura care va functiona mai ales la recidivisti.", este apelul facut Ciobanu Elena-Cristina, autoarea petitiei. 

"Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată. 

De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență?

Cerem modificare codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol, pedofilie si crima.  Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in societate! 

Anii de închisoare, sau pedeapsa cu moartea, ar trebui aplicate, în funcție de gravitatea criminalității/faptei. Pedeapsa capitala trebuie aplicata ca masura extraordinara in cazuri similare bestiei/scursurii care deliberat a ucis niste copile!

“Nu condamnati parintii sa-l plateasca

Cum toti platim atatia detinuti.

Dati "peste noapte"-o lege romaneasca,

Iar criminalul, dati-l la parinti!”, a notat Victor Constantinescu autorul petitiei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre