O fetita de trei ani a scapat din mainile celui care o rapise de langa mama ei. "M-a lovit"

/ / Modificat: 2019-10-15
O fetita de trei ani a scapat din mainile celui care o rapise de langa mama ei.

O copila de trei ani a reusit sa scape din ghearele unui barbat care o rapise dintr-un supermarket aglomerat, la doar cativa pasi de parintii ei. Fetita a povestit cum "omul rau" a lovit-o si a tarat-o pana intr-o masina "mare."

Intamplarea a avut loc intr-un supermarket din Crumlin, Irlanda. Barbatul care a incercat sa o rapeasca pe micuta i-a urmarit familia minute bune. Individul a profitat de o clipa de neatentia a parintilor, care aveau ceva de lamurit cu un angajat al complexului comercial.

"Intr-o fractiune de secunda, Poppy nu mai era langa noi. Fesese luata de un barbat care i-a dat un pumn in spate si a tarat-o de manuta pana la o masina din parcarea supermarketului. Chiar ea ne-a povestit despre "omul rău." Au fost vazuti de mai multi oameni, dar au crezut ca era doar un copil suparat ca nu primise ce voia, dus acasa de tatal lui. Copila mea a fost rapita ziua in amiaza mare! Nu stiu cum s-a intamplat, dar a reusit sa scape din ghearele acestui individ si s-a ascuns in parcare," a povestit mama copilei, potrivit a1.ro.

Fetita a ramas cu traume

Poppy a fost gasita in doar cateva minute de mama ei, ghemuita si plangand intre doua motociclete. Avea bratele pline de vanatai, pentru ca fusese stransa de cel care incercase sa o rapeasca. 

Fetita a ramas cu traume dupa incident. Se trezeste de mai mute ori pe noapte sa verifice daca "mami si tati mai sunt cu mine." De fiecare data cand aude un sunet care o sperie, fuge si se ascunde in cada.

Politia a deschis o ancheta in acest caz, iar familia lui Poppy a lansat un apel public pentru identificarea celui care a incercat sa o ia. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre