Coronavirusul nu l-a impiedicat pe acest bunic sa-si cunoasca nepotul

/ / Modificat: 2020-03-31
Coronavirusul nu l-a impiedicat pe acest bunic sa-si cunoasca nepotul

Pandemia de coronavirus a dat lumea peste cap. Afaceri inchise, oameni concediati, carantina si multa panica. Sunt lucruri care ne-au schimbat viata semnificativ si trebuie sa gasim solutii pentru a face situatiei. Chiar si cand trebui sa-ti cunosti nepotul nascut in plina pandemie.

Intr-o imagine induiosatoare din Irlanda, care a fost virala in weekend, un tata isi tine fiul nou-nascut langa fereastra, pentru ca bunicul sa-si poate privi in siguranta nepotul. Privirea acestui bunic este una plina de afectiune, dar si de dor.

"El asteapta cu nerabdare sa-si tina cat mai curand nepotul in brate," a scris matusa bebelusului pe Twitter.

"Trei generatii despartite de distantarea sociala, in timp ce tatal meu isi intalneste pentru prima data nepotul," este titlul postarii.

Baietelul a venit pe lume in urma cu o saptamana, iar fotografia a fost facuta de mama sa, dupa cum a declarat tatul pentru HuffPost Canada. 

twitter

In zilele urmatoare, cazurile de coronavirus au inceput sa escaladeze in Irlanda: scolile si magazinele s-au inchis si petrecerile pentru Ziua Sf. Patrick au fost anulate. Conform ultimelor cifre in tara exista peste 1.000 de cazuri confirmate, la o populatie mai mica de cinci milioane de locuitori.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Coronavirus Nepot

Articole recomandate

Citeste si despre