Mos Craciun cu beculete
 

Mos Craciun ar putea ajunge mai devreme anul acesta in Capitala. Cel putin asa spera bucurestenii care si-au impodobit deja casele cu zeci de mii de beculete pentru sarbatori. In aceasta perioada, firmele de decoratiuni fac fata cu greu cererilor.

Peste 20.000 de beculete si 8000 de euro: de atat este nevoie pentru a impodobi cu o perdea de lumina o casa cu etaj. La acesti bani se adauga prestatia unei echipe de alpinisti utilitari care are nevoie de patru-cinci zile pentru a pune fiecare beculet la locul lui.  

In strainatate, casele se decoreaza inca de la 1 noiembrie, pe exterior, dar si pe interior. Brazii din casele luxoase ale Capitalei urmeaza in detaliu tendintele din acest domeniu. Se poarta brazii intorsi, iar globurile au fost inlocuite de flori, fluturi, pene, strasuri sau turturi. Un brad decorat dupa ultima moda poate depasi chiar 1000 de euro.


Nici gradina din fata casei nu trebuie neglijata. Chiar daca decorarea ei costa destul de mult, asa poate atrage mult mai usor atentia lui Mos Craciun.

Citeste tot articolul in: Antena 3

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul