Medic despre pepenii rosii: "Ne otravim copiii cu mana noastra"

/ / Modificat: 2020-07-08 13:02:24

Medicul Adina Alberts a atras atentia parintilor in ceea ce priveste nivelul ridicat de nitrati care se regaseste in pepenii rosii vanduti in magazinele din Romania. 

Adina Alberts pepene

„Este strigator la cer! Priviti, va rog, cat de toxic este acest pepene rosu!!! Nivelul de nitrati este de 10 ori mai mare decat limita maxima admisa! Oameni buni, nu mai trebuie sa toleram asa ceva. Ne otravim copiii cu mana noastra pentru ca nu stim ce le dam sa manance! si pentru ca societatea nu ne permite sa aflam si sa ne masuram toxinele din hrana zilnica.

Este nevoie, mai mult decat oricand, ca in pietele noastre sa existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetatean care este preocupat de propria-i sanatate, sa aiba posibilitatea sa isi testeze legumele si fructele pe care le cumpara. Iar la nivel de Primarie, sa existe preocuparea ca periodic marfurile din pietele agroalimentare sa fie supuse testelor de toxicitate!

EU ASA AS FACE DACA AS FI PRIMAR!”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre