Invitatie la Kidex!

/ / Modificat: 2006-12-07
Invitatie la Kidex!


 

In perioada 8 - 10 Decembrie, Copilul.ro te invita sa petreci trei zile de bucurii alaturi de echipa si prietenii sai, in cadrul editiei de  iarna a targului pentru copii, KIDEX. Sunt asteptati cu mic cu mare la standul din apropierea locului de joaca, copii, viitori si tineri parinti, dar si bunici.

Asadar, vor fi trei zile de joaca si distractie pentru cei mici. Ne vom juca impreuna cu prietenii nostri Clovnii Lliliputani, iar cei mai cuminti dintre cei mici vor fi pictati pe fata. Viseaza copilul dumneavoastra la renii lui Mos Craciun? Prin facepainting poate deveni chiar el un mic ren sau un personaj de poveste.

Cu mic cu mare puteti participa la tombola copilul.ro care se va desfasura pe toata durata targului, trebuie doar sa completati talonul de participare pe care il gasiti la stand.

Tragerea la sorti va avea loc la sfarsitul targului, iar castigatorii vor fi afisati pe site in prima zi de la incheierea targului. Regulamentul tombolei se gaseste afisat pe site pe toata durata tombolei. Extragerea va avea loc in ultima zi de expozitie in jurul orei de inchidere a programului.


Vino sa ne cunosti si copilul tau va deveni un personaj de poveste, iar daca esti norocos poti castiga unul din pachetele cu jucarii oferite la tombola.



Va asteptam cu drag!
Echipa Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre